Δείτε πόσα outfit άλλαξαν αυτές οι διάσημες μέσα σε μια μόλις μέρα (pics)

Όταν είσαι celebrity ή η Δούκισσα του Sussex δεν μπορείς να είσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ με τα ίδια ρούχα.

Δείτε πόσα outfit άλλαξαν αυτές οι διάσημες μέσα σε μια μόλις μέρα (pics)

Η κάθε περίσταση για εκείνες χρειάζεται και διαφορετικό στυλ, ειδικά όταν οι paparazzi είναι συνεχώς μπροστά τους και δεν τις αφήνουν σε ησυχία.

Η Meghan Markle από την ημέρα που έγινε ζευγάρι με τον πρίγκιπα Harry άλλαξε πολλά πράγματα στη ζωή της.

ROYXA 3

Ένα από αυτά ήταν και το στυλ της, αφού ως Δούκισσα του Sussex πρέπει ν’ ακολουθεί το πρωτόκολλο και ειδικά στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Ο φωτογραφικός φακός, την απαθανάτισε μέσα σε μια μόλις μέρα με πέντε (!) διαφορετικά look το ένα καλύτερο και πιο κομψό από το άλλο. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες ακόμα και τα αξεσουάρ ήταν διαφορετικά σε όλες τις εμφανίσεις της.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Ocean's 8», Anne Hathaway αυτή την περίοδο προωθεί την ταινία και έτσι κάνει πολλές εμφανίσεις.

ROYXA 2

Η Αμερικανίδα ηθοποιός κατάφερε μέσα σε ένα 24ωρο να κάνει έξι διαφορετικές εμφανίσεις. Όλα τα look της Anne Hathaway ήταν στιλάτα, κομψά και αναδείκνυαν την θηλυκότητά της.

Η Kendall Jenner ως μοντέλο και tv persona δεν θα μπορούσε να μην ακολουθεί τις τάσεις της μόδας.

ROYXA 1

Πρόσφατα, η Kendall είχε μια γεμάτη μέρα με επαγγελματικά ραντεβού στην Αμερική και έτσι οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν με τέσσερα διαφορετικά στυλ. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες το μοντέλο μπορεί να υποστηρίξει πάρα πολλά look που αναδεικνύουν τις τέλειες αναλογίες της.

πηγή: People.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved