Chrissy Teigen: 9 στιγμές με τα παιδιά της που δείχνουν ότι διαφέρει από τις άλλες διάσημες μαμάδες

Σταρ στην επαγγελματική της ζωή, μαμά στην προσωπική της.

Chrissy Teigen: 9 στιγμές με τα παιδιά της που δείχνουν ότι διαφέρει από τις άλλες διάσημες μαμάδες

Μέσα στο σαββατοκύριακο, η Chrissy Teigen ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram φωτογραφία, όπου θηλάζει το γιο της Miles και μαζί και την κούκλα της 2χρονης κόρης της, Luna. Η μικρή ζήτησε από τη μαμά της να θηλάσει και το δικό της «μωράκι» και η διάσημη μαμά δε μπορούσε να αρνηθεί.

Η στιγμή αυτή, που μάλλον απαθανάτισε ο σύζυγός της John Legend, συγκέντρωσε εκατομμύρια likes, ενώ τα σχόλια ήταν χιλιάδες και στην πλειοψηφία τους εξέφραζαν το θαυμασμό τους στην Chrissy Teigen και στο πόσο καλή μαμά είναι. Γιατί, μπορεί να ακούγεται παράξενο να «θηλάζει» μία κούκλα, όμως, στην πραγματικότητα η σταρ «θήλασε» το «μωρό» της κόρης της και με τον πιο γλυκό τρόπο, εξήγησε στη 2χρονη Luna, πόσο σημαντικό είναι το τάισμα, είτε της… κούκλας, είτε του αδελφού της. Αν είσαι μαμά 2 παιδιών και με μικρή διαφορά ηλικίας, μπορείς να καταλάβεις πόσο δύσκολος μπορεί να γίνει ο θηλασμός.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που η σταρ μας εκπλήσσει ως μαμά. Μπορεί να έχουν υπάρξει στιγμές, που να μας ξένισαν κάποιες φωτογραφίες που ανέβαζε στα social media, όμως, υπάρχουν και στιγμές με τα παιδιά της, που αποδεικνύουν πόσο υπέροχη είναι ως μαμά. Και διαφέρει από άλλες διάσημες μαμάδες.

Δείτε τις στιγμές αυτές στην παρακάτω photo gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved