Μόνικα Χριστοδούλου: Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της (pics)

Η γνωστή τραγουδοποιός-τραγουδίστρια, έγινε μαμά στις 25 Μαΐου και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μόνικα Χριστοδούλου: Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της (pics)

Μαζί με τον σύζυγό της, Σταύρο Ξενίδη, απέκτησαν μια κόρη που στην κυριολεξία έχει αλλάξει τη ζωή τους. Πάνες, φορμάκια και μπιμπερό έχουν γεμίζει τη ζωή τους και πλέον οι δυο τους βιώνουν πρωτόγνωρα συναισθήματα.

O ευτυχής μπαμπάς, δημοσίευσε στoν προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη φωτογραφία της κόρης του σχολιάζοντας: «Νέο μωρό, τρομερή εξάντληση, πρώτος υπνάκος με τον μπαμπά!».

Η Μόνικα, αν και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, είχε δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα, καθώς και όταν διάλεγε έπιπλα και ρούχα για τη μικρή της κόρη, δεν έχει δημοσιεύσει ακόμη την πρώτη φωτογραφία της μικρούλας στον δικό της προσωπικό λογαριασμό στο Instagram.

Μοναδικό post, είναι η φωτογραφία που τη δείχνει να φεύγει από το μαιευτήριο, ευχαριστώντας τους πάντες για τις ευχές σχολιάζοντας: «Αυτή τη χρονιά απέκτησα το ωραιότερο δώρο γενεθλίων. Ακριβώς μια μέρα μετά τα γενέθλιά μου. Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές, τα μηνύματα και την αγάπη σας! #mybabygirl #imsoexcited #shesamazing #happiness».

Δείτε τη φωτογραφία με τη μικρούλα στη gallery που ακολουθεί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved