Διάσημοι γονείς μοιράζονται μαζί μας τις πιο ξεκαρδιστικές ιστορίες των παιδιών τους

Τι είπε ο γιός της Miranda Kerr την αμέσως επόμενη ημέρα του γάμου της; Δε θα το πιστεύετε

Διάσημοι γονείς μοιράζονται μαζί μας τις πιο ξεκαρδιστικές ιστορίες των παιδιών τους

Κι αν νομίζατε ότι μόνο τα δικά μας παιδιά μας χαρίζουν άφθονες στιγμές γέλιου με τις παράδοξες ερωτήσεις τους, τα ξεκαρδιστικά χαχανητά τους και τις αστείες γκριμάτσες τους, γράψτε λάθος. Διάσημοι γονείς μας αποκαλύπτουν τις δικές τους αστείες ιστορίες και μας χαρίζουν απίστευτο γέλιο με τρομερή γλυκύτητα.

Miranda Kerr

miranda kerr

Το διάσημο μοντέλο που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Evan Spiegel, μίλησε για την ανυπομονησία του 7χρονου γιού της να αποκτήσει αδερφάκι. Ο μικρός Flynn, που αποτελεί καρπό του έρωτά της με τον Orlando Bloom, χαρακτηριστικά έθεσε το ερώτημα στο ζευγάρι για το πότε θα αποκτήσουν παιδί αμέσως μόλις γνώρισε τον νέο σύντροφο της μητέρας του. Όταν του απάντησαν ότι θα πρέπει να παντρευτούν πρώτα εκείνος κατσούφιασε και τους ζήτησε να το επισπεύσουν. «Την αμέσως επόμενη μέρα του γάμου, μπήκε τρέχοντας στο δωμάτιό μας και κοιτώντας με στην κοιλιά ρώτησε “Είναι ήδη μέσα;”.

Jana Kramer

jana

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Jana αφηγήθηκε την ιστορία που βίωσε πριν από λίγες μέρες με τον σύζυγο και την μικρή τους κόρη. Το περασμένο Σάββατο, λοιπόν, ο σύζυγός της Mike Caussin πέρασε όλη την μέρα στον κήπο του σπιτιού προσπαθώντας να φτιάξει ένα σπίτι για τα δύο σκυλιά της οικογένειας. Η μικρή Jolie Rae που δεν έφυγε στιγμή από δίπλα του, θέλοντας να τον βοηθήσει, στο τέλος της ημέρας και εξουθενωμένη καθώς ήταν έτρεξε να ξεδιψάσει πίνοντας νερό από το μπολ του σκύλου. «Έβγαλα βίντεο την στιγμή αυτή και υποσχέθηκα να το δείξω στους μελλοντικούς της φίλους» δήλωσε η μαμά της.

Kim Kardashian West

kim

Η διάσημη τηλεπερσόνα της Αμερικής μίλησε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres για την ζήλεια που υπάρχει ανάμεσα στα παιδιά της και ιδιαίτερα ανάμεσα στην 5χρονη North και τον 2 χρονών Saint. Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε σε μια στιγμή που η ίδια, ενώ θήλαζε τον Saint, αναγκάστηκε να τοποθετήσει ένα μπουκάλι γάλα με καλαμάκι στο στήθος της προκειμένου η North να σταματήσει να τον σπρώχνει.

Molly Sims

molly

Η ηθοποιός και μοντέλο μοιράστηκε με τους αναγνώστες γνωστού περιοδικού αυτά που "πληρώνει" εξαιτίας των δικών της παιδικών συνηθειών. Χαρακτηριστικά μίλησε για το γεγονός ότι η κόρη της Scarlett δε μπορεί με τίποτα να φορέσει τα ρούχα της. "Θέλει συνεχώς να κυκλοφορεί γυμνή αλλά δε μπορώ να εκφράσω τον πόνο μου αφού η μητέρα μου λέει ότι κι εγώ μικρή έκανα ακριβώς τα ίδια.."

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved