Chris Pratt: Παραδέχεται ότι είναι «αυστηρός μπαμπάς» (vid)

Τι άλλες αποκαλύψεις έκανε ο διάσημος ηθοποιός;

Chris Pratt: Παραδέχεται ότι είναι «αυστηρός μπαμπάς» (vid)

Στην εκπομπή Live With Kelly and Ryan εμφανίστηκε ο αγαπημένος ηθοποιός Chris Pratt για τις ανάγκες προώθησης της νέας του ταινίας «Jurassic World: Fallen Kingdom». Στην ίδια εκπομπή μίλησε και για την προσωπική του ζωή κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον εξάχρονο – πέντε και τρία τέταρτα όπως είπε- γιό του.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση των παρουσιαστών για το πώς θα περάσει την Ημέρα του Πατέρα είπε «Πολύ ήρεμα. Επειδή είναι Κυριακή θα πάμε στην Εκκλησία και μετά θα περάσουμε το υπόλοιπο της ημέρας στην πισίνα. Αυτά είναι τα σχέδιά μας» ενώ σε ερώτηση για το αν και κατά πόσο αυστηρός πατέρας είναι παραδέχτηκε «Νομίζω ότι είμαι αυστηρός πατέρας αλλά ταυτόχρονα στοργικός και συναισθηματικός.»

«Το κλειδί είναι να κερδίζεις την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό τους (των παιδιών), να κάνεις δηλαδή όσα υπόσχεσαι ότι θα κάνεις και να τα βάζεις σε μια σειρά. Να ξέρουν ποιες είναι οι υποχρεώσεις τους την ίδια ώρα που εσύ τα γεμίζεις με φιλιά και αγκαλιές» είπε και οι παρουσιαστές αμέσως έλιωσαν από την γλύκα του ηθοποιού.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο με την συνέντευξη..





© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved