Αυτές είναι οι 4 πιο ανεξάρτητες γυναίκες του ζωδιακού

Δεν πρόκειται να κρεμαστούν ποτέ πάνω από έναν άντρα

Αυτές είναι οι 4 πιο ανεξάρτητες γυναίκες του ζωδιακού

Οι παρακάτω γυναίκες έχουν έντονη τάση ανεξαρτησίας, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει –για να μην παρεξηγούμαστε- ότι δεν είναι θηλυκές, δε θέλουν έναν άντρα στη ζωή τους ή δεν μπορούν να είναι σε σχέση. Σίγουρα όμως δεν πρόκειται να κάνουν συμβιβασμούς προκειμένου να τον κερδίσουν και να τον κρατήσουν, ούτε θα πέσουν στα πατώματα και θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ γιατί έχασαν ή δε βρίσκουν το άλλο τους μισό. Κι αν της ρωτήσεις, θα σου πουν ότι είναι «ολόκληρες» και δεν ψάχνουν... συμπλήρωμα αλλά έναν επίσης ολοκληρωμένο άνθρωπο, που θα τις αγαπά και θα τις αποδέχεται γι’ αυτό που είναι, να στέκεται δίπλα τους ισότιμα και φυσικά δε θα περιορίζει καμία βασική τους ελευθερία.

Αν, λοιπόν, είσαι άντρας με ροπή στην αρχηγία, την καταπίεση ή τον έλεγχο, καλύτερα να μείνεις μακριά από αυτές τις 4 κυρίες.

Κριός

Πρώτη και καλύτερη η γυναίκα Κριός σηκώνει την παντιέρα της ανεξαρτησίας και κάνει σαφές από την αρχή ότι δεν πρόκειται να σκύψει το κεφάλι σε κανέναν άντρα. Ο «τσαμπουκάς» της κι ο δυναμισμός της δεν αφήνει περιθώρια ούτε καν για σκέψη ότι μπορεί να υπάρξει κάποιος να τη μαντρώσει ή να την κουμαντάρει. Είτε θα την αποδεχτεί σαν ισάξιο μέλος της σχέσης είτε θα πάρει δρόμο. Μέση οδός δεν υπάρχει.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved