Οι πλανήτες στο ζώδιο του Ταύρου

Ποιες είναι οι επιδράσεις των "αστρολογικών πλανητών" όταν διέρχονται από το ζώδιο του Ταύρου;

Οι πλανήτες στο ζώδιο του Ταύρου

Ήλιος στον Ταύρο

Αναζητάτε να δημιουργήσετε κάτι δικό σας που να είναι εφαρμόσιμο, σταθερό και παραδεκτό από τους άλλους. Συχνά λοιπόν προσπαθείτε να αποταμιεύετε χρήματα, να επενδύετε σε ακίνητη περιουσία και να επιλέγετε μια εργασία χωρίς ρίσκο, η οποία αφ' ενός δεν θα σας κουράζει και αφ' ετέρου θα σας εξασφαλίζει τα απαραίτητα αγαθά για μία ζωή με άνεση και ποιότητα. Πέρα από την οικονομική εξασφάλιση, εξίσου σημαντικό αίτημα για εσάς αποτελεί και η συναισθηματική ασφάλεια. Η ανάγκη για σταθερότητα στις σχέσεις σας οδηγεί σε λογικές και ρεαλιστικές επιλογές τις οποίες υπερασπίζεστε με κάθε τρόπο.

Αγάπη για τη φύση, ανάγκη για κτήση και κατοχή, γήινος αισθησιασμός, ισχυρογνωμοσύνη, ρεαλισμός.

Σελήνη στον Ταύρο

Η Σελήνη στην κατοικία της Αφροδίτης σας κάνει ρομαντικούς, τρυφερούς και ευχάριστους. Η γήινη ιδιότητα του Ταύρου σας κάνει ρεαλιστές και η συναισθηματική σας κατάσταση είναι σε άμεση συνάρτηση με την οικονομική. Έχετε λεφτά, είστε καλά, δεν έχετε, νιώθετε χάλια. Η ασφάλεια για εσάς είναι το άλφα και το ωμέγα και αναζητάτε αυτή μέσα από τα υλικά αγαθά που θα σας εξασφαλίσουν τροφή, στέγη και ευχαρίστηση. Συχνά το σπίτι σας είναι όμορφα διακοσμημένο, με άνετους χώρους και πιθανόν κοντά στην εξοχή.

Εσωτερική ηρεμία. Αίσθηση της πραγματικότητας. Δυνατή κράση. Κέρδη ή ζημίες από γυναίκες. Χρωματική ευαισθησία.

Ερμής στον Ταύρο

Συνήθως μιλάτε αργά, προτιμώντας λέξεις που εκφράζουν γλυκύτητα και συγχρόνως αξιοπιστία. Συχνά, σκέφτεστε με ηρεμία, βάζοντας σε μια σειρά τους συλλογισμούς σας και αξιοποιώντας τους για να αποδείξετε κάτι που έχει υλική εφαρμογή. Μπορεί να μη μαθαίνετε γρήγορα, όμως ό,τι μαθαίνετε δεν το ξεχνάτε. Οι σχέσεις με αδέλφια και φίλους συνήθως είναι ευχάριστες και αγαπάτε τις εκδρομές στην εξοχή και τη φύση. Αν και άλλες αστρολογικές ενδείξεις ευνοούν τηρείτε το λόγο σας τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα οικονομικά.

Βαρύ περπάτημα. Χρησιμοποίηση των λέξεων με προσοχή. Μάθηση ευχάριστων ενασχολήσεων. Υλικοί υπολογισμοί. Συνεπείς σε αυτά που λέτε.

Αφροδίτη στον Ταύρο

Είστε άτομα χαρούμενα, γοητευτικά και φιλήδονα. Αγαπάτε την ομορφιά και σας αρέσει να συναναστρέφεστε με πρόσωπα ευχάριστα, που αγαπούν την τέχνη, την αισθητική και τη φύση. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, η αρχή της ηδονής έχει την πρωτοκαθεδρία στη ζωή σας και το φαγητό -όπως και ο έρωτας- συμπεριλαμβάνονται στις αγαπημένες σας απολαύσεις. Συνήθως, διαθέτετε ταλέντο στην αισθητική, τη ζωγραφική, το τραγούδι, τη γλυπτική ή κάποια άλλη τέχνη. Ερωτικά ελκύεστε από ανθρώπους που, πέρα από συναισθηματική ασφάλεια, μπορούν να σας προσφέρουν και οικονομική εξασφάλιση.

Ωραίοι και ευγενικοί τρόποι. Οικονομικές κτήσεις. Τάση για αύξηση βάρους. Αγαπημένες αποχρώσεις του πράσινου και του μπεζ.

* Για να μάθετε κι εσείς αν στο ωροσκόπιό σας βρίσκεται κάποιος πλανήτης στο ζώδιο του Ταύρου, πατήστε εδώ

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved