Amal Clooney: Μιλά πρώτη φορά για τα δίδυμα και αποκαλύπτει σε ποιον μοιάζουν (pics)

Συνέντευξη, που συνοδεύτηκε από μία εντυπωσιακή φωτογράφηση, έδωσε η Amal Clooney.

Αν και δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο, ο Τύπος την αντιμετωπίζει ως σταρ. Άλλωστε, έχει παντρευτεί τον George Clooney – για την ακρίβεια, τον κατάφερε να απαρνηθεί την εργένικη ζωή – και αυτό είναι αρκετό η πετυχημένη δικηγόρος να έχει τέτοια αντιμετώπιση. Η ίδια δείχνει από τη μία να μην ενθουσιάζεται με το star system, όμως, κινείται με άνεση σε αυτό, ενώ έχει υιοθετήσει κι ακριβό, αλλά πάντα κομψό στυλ.

Επίσης, δεν ξέρουμε αν προ George Clooney είχε ονειρευτεί ότι μία μέρα θα γινόταν εξώφυλλο, στην Vogue. Όμως, το κατάφερε και αυτό! Η Amal Clooney είναι το νέο εξώφυλλο της Vogue για το τεύχος Μαΐου. Και η εντυπωσιακή φωτογράφηση συνοδεύεται με μία τρυφερή εξομολόγηση της δικηγόρου, η οποία μεταξύ άλλων, μιλάει για τα δίδυμα, Ella και Alexander.



Όπως αποκάλυψε, ο γιος μοιάζει στον μπαμπά του, ενώ η κόρη είναι ολόιδια με εκείνη. Κάτι που είχε αποκαλύψει με χαρά και ο διάσημος ηθοποιός. Η Amal Clooney αποκάλυψε, επίσης, ότι τα δίδυμα, τα οποία γεννήθηκαν τον περασμένο Ιούνιο, έχουν πει ήδη τις πρώτες τους λεξούλες. Ενώ η πρώτη που είπαν, ήταν «Μαμά».

Οι φωτογραφίες είναι από το τεύχος Μαΐου της Vogue, όπως δημοσιεύτηκαν στο Vogue.com

Διαβάστε επίσης

George-Amal Clooney: Είδαμε για πρώτη φορά το εσωτερικό του σπιτιού τους και πάθαμε πλάκα (pics)

Amal Clooney: 15 φορές που παρέδωσε μαθήματα στυλ και στην εργασία της (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved