Η υπέροχη εμφάνιση της Amal με πράσινο φόρεμα του 1967 και οι πρώτες δηλώσεις για τα δίδυμα

Έλαμψε με την παρουσία της η Amal Clooney στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τη γέννηση των διδύμων!

Η υπέροχη εμφάνιση της Amal με πράσινο φόρεμα του 1967 και οι πρώτες δηλώσεις για τα δίδυμα

To Σάββατο βράδυ στο 74ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας, η δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ο σύζυγός της George Clooney, εμφανίστηκαν δημόσια μετά τη γέννηση των διδύμων Alexander και Ella, τον Ιούνιο 2017.

Αφορμή της εμφάνισης αυτής, η νέα ταινία που σκηνοθέτησε ο 56χρονος ηθοποιός, Suburbicon. Όπως ήταν φυσικό, τις εντυπώσεις έκλεψε η εκθαμβωτική Amal, φορώντας φόρεμα Versace. Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η γνωστή makeup artist Charlotte Tilburym, η οποία και δημοσίευσε τη φωτογραφία που δείχνει την 39χρονη να λάμπει, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.



Όπως αποκαλύφθηκε το φόρεμα που επέλεξε η Amal για να φορέσει είναι vintage και ο William Vintage, δημοσίευσε την αρχική φωτογραφία του φορέματος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Το υπέροχο αυτό φόρεμα υψηλής ραπτικής σχεδιάστηκε από τη Madame Grew, μια σχεδιάστρια το 1967.



Με αφορμή τη νέα του ταινία ο ηθοποιός μίλησε στο Entertainment Tonight για τα 3 μηνών μωρά του και αποκάλυψε ότι έχουν τη δική τους προσωπικότητα.

«Ο Αλέξανδρος είναι ήδη "κακοποιός". Κυριολεκτικά, κάθεται και τρώει!», είπε ο πρωταγωνιστής της ταινίας Matt Damon και φίλος του George Clooney.

«Φαίνεται ότι θα μπορούσε να αναπηδήσει αυτή τη στιγμή, σε κάποια θέση στο Χόλιγουντ», εξήγησε ο Damon. «Όπως και να ελέγχει τα αναγνωριστικά στοιχεία στο δρόμο προς το νηπιαγωγείο,», πρόσθεσε ο Clooney.

Ο Clooney σε αντιπαράθεση με την περιγραφή του για τον μικρό Alex, μίλησε για την κομψότητα της κόρης του.

«Είναι πολύ κομψή και με υπέροχα μάτια», είπε. «Μοιάζει με την Amal, δόξα τον Θεό!».

αμαλ αλαμουντιν

Ο Clooney εξήγησε επίσης ότι μαζί με τη σύζυγό του Amal Clooney «δεν ήθελαν να δώσουν χαζά ονόματα» στα παιδιά τους, για αυτό και διάλεξαν κάτι πιο κλασικό.

«Γνωρίζουμε ότι αυτά τα παιδιά θα είναι στο προσκήνιο. Θα τα παρακολουθούν πολύ, θα μιλούν για αυτά, η κάθε τους κίνηση θα κρίνεται, θα τα συζητούν αρκετά και έτσι θέλαμε τουλάχιστον να έχουν ένα "διάλειμμα" με τα ονόματά τους», είπε. «Έτσι ψάχναμε κάποια φυσιολογικά ονόματα. Δεν είχαμε μεγάλη έμπνευση. Δεν ήταν όμως ούτε ο Μέγας Αλέξανδρος ούτε η Ella Fitzgerald!»

amal 2

Το ζευγάρι που αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Βενετία, απολαμβάνει μερικές στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης παρέα με τα δίδυμα. Όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες τόσο η Amal όσο και ο George Clooney, βγήκαν βόλτα κρατώντας στα καλαθάκια τη μικρή Ella και τον μικρό Alex, με τους δημοσιογράφους να προσπαθούν για ένα φωτογραφικό πλάνο των μικρών.

amal 4
amal 3
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved