10 Λάθη που κάνει η γυναίκα Κριός, όταν είναι σε σχέση

Αυτά είναι τα λάθη που πρέπει να αποφύγει για να κρατήσει τη σχέση

10 Λάθη που κάνει η γυναίκα Κριός, όταν είναι σε σχέση

Γενικά, σαν γυναίκα είσαι δυναμική, φλογερή, προκλητική, περιπετειώδης και ανεξάρτητη, στοιχεία που ελκύουν το αντίθετο φύλο. Έχεις φανατικούς οπαδούς, αλλά και σφοδρές αντιπάθειες αφού δεν είναι εύκολο να σε μανιπιουλάρει κάποιος άντρας.

Είναι λογικό, με τόσο έντονο χαρακτήρα, στη σχέση σου, κάνεις κάποια λάθη που μπορούν να οδηγήσουν στη λήξη της. Ρίξε μια ματιά παρακάτω και δες, αν μπορείς να τα αποφύγεις!

1. Είσαι επιθετική

Αυτό είναι το Νο 1 αλλά προς υπεράσπισή σου, δεν είσαι συχνά, ούτε και άδικα. Ωστόσο, το να τσαντίζεσαι και να αποπαίρνεις ή ακόμα και να βρίζεις τον σύντροφό σου, μπορεί να σε βοηθά να ξεσπάς, σίγουρα όμως προκαλεί και τη δική του αντίδραση, οπότε πολύ εύκολα η σχέση μπαίνει σε εμπόλεμη ζώνη.

2. Παίρνεις εσύ τις πρωτοβουλίες

Είσαι δυναμική, ανεξάρτητη αλλά σε μια σχέση το ζευγάρι συναποφασίζει. Όταν μόνη σου δρας, μόνη σου παίρνεις αποφάσεις, μόνη σου τις εκτελείς, τότε ποιο το νόημα να είστε μαζί; Η δικαιολογία είναι ότι πράγματα καθυστερούν να γίνουν, όμως η ουσία είναι ότι θέλεις να ηγείσαι και ο σύντροφός σου να σε ακολουθεί. Αν είναι εξίσου δυναμικός με σένα όμως, γίνεται η κύρια αιτία έντονων καβγάδων.

3. Είσαι παρορμητική

Αυτό δεν είναι πάντα κακό, ούτε και καλό, εξαρτάται από τις περιστάσεις, οπότε είτε θα λειτουργήσει υπέρ σου είτε εναντίον σου. Το να μάθεις ή να δεις κάτι που θα αφορά στον σύντροφό σου και αμέσως να πάρεις φωτιά, χωρίς να το συζητήσεις μαζί του ή να τσεκάρεις τι πραγματικά συμβαίνει, είναι ο λόγος που μπορεί να φέρει και το άδικο τέλος της σχέσης.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved