Γιατί έχει γίνει σάλος τις τελευταίες εβδομάδες με το γιο του Στέλιου Κρητικού;

Είναι 17 ετών και κάνει ήδη χαμό στα social media!

Γιατί έχει γίνει σάλος τις τελευταίες εβδομάδες με το γιο του Στέλιου Κρητικού;

Ο Στέλιος Κρητικός είναι ένα από τα φαβορί του Survivor 2. Βλέπεις ο ηθοποιός και πρώην ποδοσφαιριστής έχει μπει στο παιχνίδι επιβίωσης και είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες. Ομολογούμε πως δεν το περιμέναμε και σε αυτό το κομμάτι οι προβλέψεις μας έπεσαν έξω.

Με αφορμή, λοιπόν, τη συμμετοχή του Στέλιου στο παιχνίδι επιβίωσης πολλοί ήταν εκείνοι που έστρεψαν την προσοχή τους προς τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Και κάπου εκεί «πέσαμε» στον όμορφο 17χρονο γιο του Μιχαήλ Άγγελο. Βλέπεις ο ηθοποιός δεν απασχολούσε τα μέσα τα τελευταία χρόνια με την προσωπική του ζωή οπότε ο Μιχαήλ Άγγελος δεν είχε δει τα φώτα της δημοσιότητας. Παίζει βέβαια σημαντικό ρόλο το ότι έχει μεγαλώσει αρκετά. Πάντως έχει κάνει ήδη τα πρώτα του βήματα στην πασαρέλα και τα σχόλια ήταν διθυραμβικά. Και όχι αδίκως. (εδώ σου κλείνω το μάτι με αρκετή τσαχπινιά)





Θέλω να ευχαριστήσω απο καρδιάς τον @celebrityskinstrepkos για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και μου χάρισε μια συγκλονιστική στιγμή, να περπατήσω μαζί με τον μεγάλο μου γιο Μιχάηλ Άγγελο στο Athensxclusivedesignersweek, χτες στο Ζάππειο Μέγαρο !!!! Στιγμή που θα μας ακολουθεί πάντα !!!!!! @celebrityskinstrepkos @mixail_kritikos #athens #zappeio #athensxclusivedesignersweek #stelioskritikos #mixailaggelos #mixailaggeloskritikos #strepkos #celebrityskin #zoumemegalesstigmes

A post shared by Stelios Kritikos (@stelioskritikos) on Oct 22, 2017 at 12:42pm PDTΟ 17χρονος έδωσε και πρόσφατα συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και εμείς βρήκαμε την ευκαιρία να ξανακάνουμε ένα scroll down στο instagram του μπαμπά του. Κάτι μας λέει πως ο Μιχαήλ Άγγελος, μετά την ενηλικίωσή του, θα απασχολήσει πολύ τον κόσμο της showbiz.







Καλό Σαββατόβραδο #3 #euro #mixailaggeloskritikos #ariskritikos #stelioskritikos @mixail_kritikos @aris_kritikos @stelioskritikos

A post shared by Stelios Kritikos (@stelioskritikos) on Nov 18, 2017 at 10:47am PST



Δες τις φωτογραφίες του στην παρακάτω gallery.

Διάβασε και αυτό: Δανάη Λιβιεράτου: Η μικρή κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου έχει αναλογίες μοντέλου

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved