Halle Berry: Κάνει topless γιόγκα και «ρίχνει» το Instagram (pic)

Η διάσημη ηθοποιός με μια φωτογραφία της έκανε άνω κάτω το Instagram!

Halle Berry: Κάνει topless γιόγκα και «ρίχνει» το Instagram (pic)

Είναι από τις πιο γοητευτικές ηθοποιούς και με ένα απίστευτο σώμα, αν και μαμά δύο παιδιών. Έχει μεγάλη αδυναμία στη γυμναστική και όπως και η ίδια έχει παραδεχτεί, το καλλίγραμμο κορμί της είναι αποτέλεσμα άσκησης και διατροφής. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει μία νέα αγάπη και δεν είναι άλλη, από τη γιόγκα!


https://www.instagram.com/p/BgHj57wAT3y/

Η Halle Berry λατρεύει τη γιόγκα, αφού όπως τονίζει, την έχει βοηθήσει στην καθημερινότητά της, ενώ της έχει αλλάξει τη ζωή. Οι Παρασκευές είναι αφιερωμένες σε αυτήν, και γενικότερα είναι για την ηθοποιό, ημέρα άθλησης. #FitnessFriday, όπως αποκαλεί την Παρασκευή. Και χθες φρόντισε να ανεβάσει μία φωτογραφία της, την ώρα που δοκιμάζει τη νέα της στάση.


https://www.instagram.com/p/BgrNfJ5AB0E/



Μάλιστα συνόδευσε την επίμαχη φωτογραφία με ένα μακροσκελές κείμενο, όπου εξηγεί μεταξύ άλλων, τα οφέλη της γιόγκα. Και πράγματι, τα όσα αναφέρει, είναι σημαντικές πληροφορίες. Έλα, όμως, που λίγοι από τους χιλιάδες followers της στάθηκαν στο κείμενο της ηθοποιού. Γιατί, όπως θα δείτε στη φωτογραφία, η Halle Berry κάνει γιόγκα topless, φορώντας μόνο το κάτω μέρος από τα εσώρουχά της. Βέβαια, είναι πλάτη στο φακό. Αλλά αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει, κυρίως, σχόλια θαυμασμού των διαδικτυακών της φίλων, με τα likes να πέφτουν βροχή. Και για την τολμηρή φωτογραφία, αλλά και για το καλλίγραμμο και γυμνασμένο κορμί της 51χρονης ηθοποιού!

Διαβάστε επίσης

Halle Berry: Η σπάνια φωτογραφία που ανέβασε για τα γενέθλια της κόρης της (pics)

Επίγειος παράδεισος το σπίτι της Halle Berry - Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved