Halle Berry: Η σπάνια φωτογραφία που ανέβασε για τα γενέθλια της κόρης της (pics)

Γενέθλια έχει η κόρη της διάσημης ηθοποιού και για πρώτη φορά δείχνει το πρόσωπο της.

Halle Berry: Η σπάνια φωτογραφία που ανέβασε για τα γενέθλια της κόρης της (pics)

Σε αντίθεση με τις περισσότερες διάσημες μαμάδες, η Halle Berry αποφεύγει να δείχνει στα social media τα πρόσωπα των παιδιών της. Και κάθε φορά, που ανεβάζει φωτογραφίες τους φροντίζει επιμελώς να μην αποκαλύπτει τα πρόσωπά τους.

Ωστόσο, η χθεσινή μέρα (16/3) ήταν ξεχωριστή, και η ηθοποιός έκανε μία εξαίρεση. Η κόρη της Nahla είχε γενέθλια και η Halle Berry γιόρτασε τα 10α γενέθλια της με μία τρυφερή κοινή φωτογραφία τους, την οποία συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, η ηθοποιός κρατά στην αγκαλιά την κόρη της, όταν ήταν μωρό, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είσαι ένας άγγελος που διάλεξε εμένα κι εγώ διάλεξα εσένα». Οι ευχές και τα likes «έπεσαν» βροχή από τους θαυμαστές της.


https://www.instagram.com/p/BgY3CRlArod/



Η Halle Berry έχει κι έναν γιο τον, 5χρονο Maceo από τον γάμο της με τον Γάλλο ηθοποιό, Olivier Martinez. Ωστόσο, με τον πατέρα της κόρης της, Gabriel Aubry για πολλά χρόνια βρίσκονταν σε μία άγρια δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της, ενώ τα πρώτα χρόνια της σχέσης της με τον Olivier Martinez, ο Γάλλος ηθοποιός ενεπλάκη σε ξυλοδαρμό με τον πρώην σύντροφο της και το επεισόδιο έφτασε στα δικαστήρια.

Halle Berry Gabriel Aubry

Ο λόγος του ξυλοδαρμού ήταν η απόφαση της Halle Berry να μετακομίσει με την κόρη τους, στη Γαλλία. Ο Gabriel Aubry δεν δεχόταν και προσπάθησε να μπλοκάρει δικαστικά την μετακόμιση τους. Η ηθοποιός αδιαφόρησε και πήρε την κόρη τους στη Γαλλία. Το δικαστήριο τελικά δικαίωσε το μοντέλο. Σήμερα, η Halle Berry μεγαλώνει μόνη τα δύο της παιδιά (αφού και ο γάμος της με τον Γάλλο ηθοποιό έληξε άδοξα το 2016) και όπως έχει παραδεχτεί η ίδια, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πάντως, η ίδια περνάει πολύ χρόνο με τα παιδιά της.

halle berry olivier martine

Δείτε στην παρακάτω gallery τρυφερές φωτογραφίες με τα δύο της παιδιά, που έχει ανεβάσει η ίδια στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Επίγειος παράδεισος το σπίτι της Halle Berry - Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες

Η Halle Berry αποκαλύπτει το μυστικό που την κρατά σε φόρμα! (βίντεο)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved