Η πρώτη λέξη αυτού του μωρού τρέλανε το διαδίκτυο - Όχι, δεν είπε τίποτε απ' όσα φαντάζεστε (vid)

Το να φέρνεις ένα μωρό στον κόσμο είναι κάτι μοναδικό!

Η πρώτη λέξη αυτού του μωρού τρέλανε το διαδίκτυο - Όχι, δεν είπε τίποτε απ' όσα φαντάζεστε (vid)

Στην αρχή μια έγκυος περιμένει πώς και πώς να γεννήσει ώστε να γνωρίσει από κοντά το μικρό της πλασματάκι. Έπειτα όμως, υπάρχουν άλλα πράγματα για τα οποία περιμένει υπομονετικά και καθώς οι μήνες και τα χρόνια περνούν.

Περιμένει για την πρώτη φορά που θα φάει, που θα μιλήσει, που θα μπουσουλήσει, που θα περπατήσει, που θα κρατήσει μόνο του τα παιχνίδια. Ωστόσο, αυτό που περιμένει μια μαμά, ένας μπαμπάς, μια γιαγιά κλπ, είναι η πρώτη λεξούλα του παιδιού.

Συνήθως η πρώτη λέξη που λένε τα παιδιά είναι «μαμά» ή «μπαμπάς», το παρακάτω μωρό όμως τρέλανε το διαδίκτυο για άλλο λόγο. Δεν είπε ούτε «μαμά», ούτε «μπαμπά», ούτε «παππού» αλλά ούτε και «γιαγιά», όπως πολλοί θα μπορούσαν να φανταστούν.

Τι είπε; Είπε... «τάκο!». Ναι! Όσο, απίστευτο κι αν ακούγεται το μικρό αγόρι είπε «τάκο», ενώ το παρότρυναν να πει τις κλασσικές λεξούλες που ζητούν όλοι οι γονείς από τα παιδιά τους. Όπως ήταν φυσικό το διαδίκτυο, έπεσε κάτω από τα γέλια και αμέσως το βιντεάκι των λίγων λεπτών έγινε viral και όχι άδικα.

Δείτε το παρακάτω!

Δείτε επίσης:

Φοβερή η μικρή: Δείτε τι κάνει στον αδελφό της μετά τα γέλια και τις αγκαλιές (video)

Αυτά τα δίδυμα έχουν γίνει το top θέμα του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες - Δείτε γιατί (vid)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved