Οι άντρες ψήφισαν την ιδανική σύντροφο με βάση το ζώδιό της! Δες ποια θέση κατέλαβες!

Αυτή είναι η τελική κατάταξη, από την καλύτερη στην χειρότερη σύντροφο και φυσικά υπάρχει αιτία...

Οι άντρες ψήφισαν την ιδανική σύντροφο με βάση το ζώδιό της! Δες ποια θέση κατέλαβες!

Ορισμένες φορές το τι πιστεύουν οι γυναίκες ότι θέλουν οι άντρες και το τι πραγματικά ισχύει είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο τρόπος αντίληψής τους είναι τελείως διαφορετικός.

Σύμφωνα με το πώς βλέπουν αυτοί τα πράγματα και βάσει των αναγκών τους, κλήθηκαν να ψηφίσουν για το ποια πιστεύουν ότι είναι η καλύτερη σύντροφος και η τελική κατάταξη φίλη μου θα σου προκαλέσει έκπληξη. Πολλές, διαβάζοντας την αιτία που πήραν τη συγκεκριμένη θέση, θα διαμαρτυρηθείτε, άλλες θα βρίσετε, αλλά για όλες θα έπρεπε να αποτελέσει και τροφή για σκέψη.

Ας δούμε, λοιπόν, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, από την καλύτερη προς την χειρότερη και την αιτία που δόθηκε για να δικαιολογήσει την ψήφο τους:

1. Τοξότης

Η Τοξοτίνα κατέλαβε την πρώτη θέση στην προτίμηση των αντρών και ο πιο σημαντικός λόγος είναι ότι, επειδή δε θέλει να την καταπιέζουν και να την περιορίζουν, δεν το κάνει στον σύντροφό της. Θεωρείται πιο χαλαρή, ανέμελη, δε θα εκνευριστεί, αν ο καλός της πάει να δει ποδόσφαιρο με τα φιλαράκια του ή αν βγει το βράδυ μαζί τους γιατί κι αυτή θα έχει κανονίσει κάτι και δε θα κάθεται «τάκου-τάκου ο αργαλειός μου» να τον περιμένει πότε θα γυρίσει. Επίσης, δεν τον κριτικάρει, του τονώνει το ηθικό με την αισιοδοξία της, τον κάνει να γελά, δε σκάει για μικροπροβλήματα της καθημερινότητας και δεν νοιάζεται για το αν στις διακοπές τους μένουν σε αντίσκηνο ή πεντάστερο ξενοδοχείο, αρκεί να περάσουν σούπερ.

2. Ιχθύες

Το ότι μεν είναι γοητευτική, αλλά επίσης λεπτεπίλεπτη και ντροπαλή και στο πρώτο κομπλιμέντο μπορεί να κοκκινίσει ή να χάσει τα λόγια της, είναι κάτι που ένας άντρας το βρίσκει ιδιαίτερα χαριτωμένο. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι του βγάζει το αρσενικό που κρύβει μέσα του, καθώς με την ευαισθησία και την ευάλωτη εικόνα της του δίνει την αίσθηση ότι είναι μια «δεσποσύνη», μια «πριγκίπισσα» που χρήζει προστασίας, φροντίδας και αγάπης. Δεν αποκλείεται, βέβαια, απλά να θεωρεί ότι είναι του χεριού του και ότι θα γίνει χαλί να την πατήσει.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved