Στο κρεβάτι με έναν Ιχθύ

Όλα όσα θέλεις να μάθεις για το σεξ με έναν Ιχθύ

Στο κρεβάτι με έναν Ιχθύ

Το σεξ για τον Ιχθύ, είτε είναι γυναίκα είτε άντρας, είναι κατά πολύ «συναισθηματική υπόθεση». Είναι εξαιρετικά αισθησιακός και δημιουργικός, λατρεύει το παιχνίδι και τα προκαταρκτικά κι έχει πολλές φαντασιώσεις. Όντας ένα Μεταβλητό ζώδιο, έχει μεγάλη διάθεση για αλλαγή. Διεγείρεται από ένα δυναμικό ταίρι που ξέρει τι θέλει και μπορεί να αναλάβει τα ηνία στη σεξουαλική του ζωή και συχνά απολαμβάνει τον παθητικό ρόλο, αφήνοντας τον/ην σύντροφό του να κυριαρχήσει.

Κάτι που, επίσης, πρέπει να λάβεις υπόψη σου είναι ότι για να μπει σε ερωτικό mood χρειάζεται να «παίξεις» με τις αισθήσεις του: μουσική, κεριά, απαλά υφάσματα, αφροδισιακά κοκτέιλ, αλλά και μασάζ με αιθέρια έλαια, ζεστό αφρόλουτρο, όλα αυτά θα τον στείλουν σε ένα ονειρικό κόσμο απόλαυσης. Αφιέρωσέ του χρόνο και μη βιάζεσαι.

Ο ονειροπόλος και ρομαντικός Ιχθύς δε θέλει τον/ην σεξουαλικό του σύντροφο με αναστολές. Εφ’ όσον δεν είναι και από τα πιο δυναμικά ζώδια, περιμένει να του πεις τι θα ήθελες να κάνει ενώ δύσκολα θα επιχειρήσει το πρώτο βήμα κι όλα εξαρτώνται από το πόσο ενθαρρύνεται. Μόλις όμως ανάψει το πράσινο φως, δε σταματούν.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved