Chrissy Teigen: Αυτή είναι η παπαράτσι φωτογραφία που την έκανε έξω φρενών (pics)

Η Chrissy Teigen διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο, καθώς περιμένει δεύτερο παιδάκι της. Ωστόσο, ένα γεγονός ήρθε να την ταράξει.

Chrissy Teigen: Αυτή είναι η παπαράτσι φωτογραφία που την έκανε έξω φρενών (pics)

Αν και η ίδια είναι μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας και οι παπαράτσι την ακολουθούν στην καθημερινότητά της, αφού είναι από τις σταρ που «πουλάνε», ήρθε ένα γεγονός, που την έκανε έξω φρενών. Η Chrissy Teigen είχε πάει στο σούπερ μάρκετ με την κόρη της κι εκεί κάποιος (μάλλον, κάποιος πελάτης) την απαθανάτισε την ώρα που ψώνιζε και γέμιζε το καλάθι της.

Η επίμαχη φωτογραφία κυκλοφόρησε στον Τύπο, με αποτέλεσμα η έγκυος σταρ να γίνει έξαλλη. Και θα αναρωτηθείς εσύ, για ποιο λόγο εκνευρίστηκε τόσο πολύ, που έφτασε στο σημείο να γράψει ολόκληρο «μανιφέστο» στα social media. Εξάλλου, κάθε λίγο και λιγάκι κυκλοφορούν ουκ ολίγες παπαράτσι φωτογραφίες της, που είναι λιγότερο κολακευτικές από αυτήν. Εξάλλου, το συγκεκριμένο παπαράτσι έδειχνε το άλλο πρόσωπο της σταρ, αυτό της μαμάς που κάνει μόνη της τα ψώνια με το παιδί της. Επιπλέον, η εμφάνισή της ήταν απλή, καθημερινή, μακριά από τα λαμπερά και πανάκριβα σύνολά της.


https://www.instagram.com/p/Be6mZ_un2y7/

Μήπως, τελικά ήταν αυτός ο λόγος που την έκανε έξαλλη; Το ότι δηλαδή θυμίζει μία κυρία της διπλανής πόρτας και όχι μία λαμπερή σταρ; Όχι, δεν είναι αυτός ο λόγος. Όπως εξήγησε η ίδια, ο παπαράτσι της έκανε αυτό, που η ίδια απεχθάνεται και κοροϊδεύει. Η Chrissy Teigen είναι εναντίον της λογικής των στημένων επί πληρωμή παπαράτσι, που ακολουθούν διάσημα πρόσωπα. Πηγαίνουν δηλαδή στο σούπερ μάρκετ, έχουν καλέσει τον φωτογράφο και τους δείχνει να ψωνίζουν. Στο μεταξύ έχουν συμφωνήσει με κάποιες εταιρείες να διαφημίσουν το δικό τους προϊόν και στη φωτογραφία φαίνονται σε πρώτο πλάνο τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας, από την οποία έχουν πληρωθεί για έμμεση διαφήμιση.

Teigen 1

Και η αλήθεια είναι ότι αυτή είναι μία πρακτική που ακολουθούν πάρα πολλοί σταρ. Και είναι και μία επιτυχημένη πρακτική, αφού ο κόσμος βλέποντας τον αγαπημένο του σταρ να αγοράζει ένα συγκεκριμένο προϊόν, μπαίνει στη λογική να το αγοράσει, αφού από τη στιγμή που το προτιμά και ο τάδε διάσημος θα είναι καλό. Κι επειδή η Chrissy Teigen δεν ήθελε το πρόσωπό της να συνδεθεί με την πρακτική αυτή, βγήκε στα social media, φανερά εκνευρισμένη να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Μάλιστα, οι followers της, τάχθηκαν με το πλευρό της, αφού όπως και οι ίδιοι επεσήμαναν, είναι ξεκάθαρο ότι η επίμαχη φωτογραφία είναι τραβηγμένη από ερασιτέχνη, μάλλον από πελάτη του σούπερ μάρκετ.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες, παπαράτσι ή προσωπικές, όπως τις έχει ανεβάσει η ίδια η σταρ στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Μόδα εγκυμοσύνης: Η Chrissy Teigen μάς δίνει ιδέες για άψογο στυλ (pics)

Chrissy Teigen - John Legend: Η χλιδή και η θέα του σπιτιού τους, σου «κόβουν» την ανάσα (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved