Κάντο όπως οι stars: 20 επώνυμες μαμάδες με σύνολα που έκλεψαν την παράσταση!

Μία από τις σκέψεις που βασανίζουν κάθε μέλλουσα μαμά, είναι τί να βάλει, τι να φορέσει, πώς να το συνδυάσει. Ειδικά αν έχει κάπου καλά να πάει, σε γάμο, δεξίωση, βάφτιση ή πάρτυ, τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα.

Κάντο όπως οι stars: 20 επώνυμες μαμάδες με σύνολα που έκλεψαν την παράσταση!

Εμείς προφανώς δεν έχουμε τα ίδια διλήμματα με τις σούπερσταρ, αλλά με αφορμή αυτόν μας τον προβληματισμό, συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο ωραία σύνολα που έχουμε δεί σε επώνυμες μέλλουσες μαμάδες τα τελευταία χρόνια!

Μπορεί να πάρετε καμία ιδέα για να... κλέψετε χαζεύοντάς τις, ή να εμπνευστείτε για κάτι παρεμφερές! Και μην ξεχνάτε, όλα γίνονται οικονομικά στις μέρες μας, με απλές μεταποιήσεις ή υφάσματα σε μια καλή μοδίστρα...!

Οπως και να 'χει, ακόμη και για να τις καμαρώσετε, απολαύστε 20 επώνυμες που δεν έχασαν το στυλ τους στη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους:

1. Η Chrissy Teigen άφησε πολύ κόσμο άφωνο όταν εμφανιστηκε με αυτό το φόρεμα στην 88η απονομή των βραβειων Οσκαρ.

10

2. Η Angelina Jolie με αρχαιοελληνικού τύπου τουαλέτα στις Κάννες, όταν ήταν έγκυος στα δίδυμά της.

10

3. Η Victoria Beckham στον γάμο του William και της Kate Middleton, έγκυος στο τέταρτο παιδί της, με ένα δικό της σχέδιο που όποτε το βλέπουμε επιβεβαιώνουμε τη διαχρονική κλάση του.

10

4. Μονόχρωμο κόκκινο για την Kate Winslet στην πρεμιέρα του Labor Day

10

5. Η Kerry Washington με μια φανταστική τολμηρή επιλογή. Prada τοπ και ψηλόμεση φούστα!

10

6. Η Jessica Alba έγκυος στην κόρη της, ήταν αναμφίβολα μία απο τις πιο καλοντυμένες παρουσίες στα Οσκαρ του 2008.

10

7. Η Kristen Bell με ασημί τουαλέτα στις Χρυσές Σφαίρες. Πολλοί είχαν πει οτι το φόρεμα την έκανε να μοιάζει με Ελληνίδα Θεά.

10

8. Μία από τις αγαπημένες μαμάδες της σοουμπιζ, η Blake Lively ειχε ντεμπουτάρει την κοιλιτσα της σε ένα φιλανθρωπικό event μία βδομάδα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, με ένα υπερ-θηλυκο Michael Kors φόρεμα που είχε σχολιαστεί από τους πάντες πολύ θετικά.

10

9. Η Emily Blunt, με κομψή και σοφιστικές τουαλέτα στα Οσκαρ, με ασημένιες λεπτομέρειες σε ροζ-μπεζ φόντο.

10

10. Το 2016 η Nicky Hilton στην εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Εγκυος ή όχι, το φορεμα αυτού του στυλ μπορεί μόνο να κερδίσει τα βλέμματα.

10

11. Η Keira Knightly έγκυος στην κορη της, με μωβ δαντέλα που έκανε τα φλας να αστράφτουν στa Screen Actor Guild Awards.

15

12. Liv Tyler: Κλασικό μαύρο με μοντέρνα και τολμηρά κοψίματα, συνδυασμένο με μεγάλο χαμόγελο!

15

13. Η Lily Allen με καλσονάκι, φορεματάκι και ζακετάκι. Μπορούμε κι εμείς να το φορέσουμε. Εγκυες ή όχι.

15

14. Η Christina Aguilera μπορεί να το φόρεσε στα Emmys το 2007, αλλά αν παντρεύεστε και είστε έγκυος, είναι μια καλή επιλογή!

15

15. Η Katie Holmes είχε καμουφλάρει την κοιλίτσα της με τον φιόγκο, που έπεφτε ανάλφρα στην... κρυψώνα της μικρής Suri.

15

16. H Sienna Miller ξέρει καλύτερα. Ενα μπλουζάκι και ένα τζιν κάνουν για όλη τη μέρα!

24

16. Και η Gisele ήταν μια έγκυος απο τις λίγες. Εδώ είναι στον έβδομο μήνα και αν κάτι φαινεται δεν ειναι η κοιλιτσα της, που έχει καμουφλάρει με μαύρα κοψίματα και υφάσματα, αλλά τα υπέροχα μαυρισμένα πόδια της...

24

17. Η ωραιότερη λατίνα του πλανήτη με ένα επίσης ωραίο ...νυφικό για εγκύους. Στην πραγματικότητα, είναι μία δημιουργία του Οίκου Versace για την Jennifer Lopez

24

18. Τώρα το καλοκαίρι,κάντο οπως η Gwen Stefani. Mάξι, φλοράλ, στράπλες και φούξια. Ο.τι καλύτερο για κοιλίτσες που ...εξέχουν!

24

19. Μπορεί να είναι Δουκισσα, αλλα ειναι γνωστή για τις συνετές επιλογές της. Εδώ φοράει φόρεμα από το Topshop και σακάκι Ralph Lauren, αποδεικνύοντας ότι μπορείς να είσαι καλοντυμένη χωρίς να ξοδεύεις απαραιτητα μία περιουσία!

24

20. Και η Nicole Ritchie με ένα στυλ που μπορεί να έχει η καθεμία μας. Τζιν και ριχτα μπλουζάκια, μπόχο τσάντα και έτοιμο το look που θα εντυπωσιάσει, αρκεί να συνδυαστεί με γυαλιά και καπέλο!

24
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved