Κορυφαίος ποδοσφαιριστής έγινε για τέταρτη φορά μπαμπάς και αυτή είναι η φωτογραφία του γιου του

Πατέρας τεσσάρων, πλέον, αγοριών είναι ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

Η γυναίκα του ήταν η πρώτη του ανέβασε στο Twitter αλλά και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία της από το μαιευτήριο, κρατώντας στην αγκαλιά της, το νεογέννητο μωρό.



«Είμαι τόσο ευτυχισμένη που υποδεχόμαστε το υγιέστατο αγοράκι μας…τον Cass Mac Rooney σ’ αυτό τον κόσμο, που ζυγίζει 3.900 γραμμάρια. Είναι τόσο όμορφος!», έγραψε η Coleen Rooney, λίγες μόνο ώρες μετά τη γέννηση του παιδιού της.

Όμως και ο σύζυγός της, Wayne Rooney , Αγγλος ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται στην ομάδα της Everton, ανέβασε στον δικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία με το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Ο νεογέννητος Cass Mac είναι μαζί με τα μεγαλύτερα αδέλφια του, Kai, 9 ετών, Klay, πέντε ετών και Kit, δύο ετών και ο μπαμπά χαμογελά από ευτυχία. «Η πεντάδα ολοκληρώθηκε. Καλώς ήρθες στον κόσμο Cass», σχολίασε ο γνωστός ποδοσφαιριστής.



Το ζευγάρι είχε περάσει πρόσφατα κρίση στο γάμο του και μάλιστα την περίοδο που ήταν έγκυος η Coleen στο τέταρτο παιδί της. Ο λόγος ήταν τα ...νυχτοπερπατημάτα του ποδοσφαιριστή που έγιναν πρωτοσέλιδο στα διεθνή μέσα. Τελικά, η Coleen Rooney, αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία στο γάμο τους για χάρη των παιδιών.

Διαβάστε επίσης

Η σύζυγος του γνωστού ποδοσφαιριστή γεννάει από μέρα σε μέρα
Kai Rooney: Ένας μικρός δεινόσαυρος!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved