Η σύζυγος του γνωστού ποδοσφαιριστή γεννάει από μέρα σε μέρα

Περιμένει το τέταρτο παίδι της από στιγμή σε στιγμή και κάνει τα τελευταία της ψώνια.

Η σύζυγος του γνωστού ποδοσφαιριστή γεννάει από μέρα σε μέρα

Ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε στο δρόμο, φορώντας γούνα και με αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα. Η 31χρονη ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο, ο τέταρτος καρπός του έρωτά της.

ροονει 2

Η Coleen, ντυμένη casual και με αθλητικά Gucci παπούτσια, φαίνεται να μην την ενοχλούσε ο φωτογραφικός φακός καθώς έβαζε το καρότσι του μικρότερου γιου της στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου της.

ροονει 1

Η σύζυγος του Wayne Rooney, δεν αγχώνεται για τον τοκετό, μιας και ξέρει πώς είναι να φέρνεις στον κόσμο ένα νέο μωράκι. Τρελαμένος με το τέταρτο παιδί είναι και ο γνωστός ποδοσφαιριστής που δεν κρύβει τη χαρά του που θα γίνει ξανά μπαμπάς.

Το ζευγάρι είναι μαζί απ' όταν ακόμα πήγαιναν σχολείο και το 2008 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο πρώτος τους γιος, Kai Wayne, ήρθε στον κόσμο το 2009, τέσσερα χρόνια αργότερα γεννήθηκε και ο δεύτερος τους γιος τους, Klay Anthony και το 2016 ο τρίτος τους γιος.

Ο Wayne Rooney, μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την οικογενειακή του καθημερινότητα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram και φυσικά οι γιοι του πρωταγωνιστούν σε αρκετές από τις φωτογραφίες του.

Δείτε μερικές από αυτές στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved