Έγιναν για δεύτερη φορά γονείς και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Ο Αμερικανός πρωταθλητής και ολυμπιονίκης της κολύμβησης, έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς. Η σύζυγός του γέννησε την περασμένη Δευτέρα ένα υγιέστατο αγοράκι.

 

Έγιναν για δεύτερη φορά γονείς και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναρτώντας μια φωτογραφία της γυναίκας του και του γιου του Boomer, που κρατούν αγκαλιά το νεογέννητο.


https://www.instagram.com/p/BfJ_PXNHL0F/

«Μαγικές στιγμές χθες… Η Nicole κι εγώ θα θέλαμε να σας συστήσουμε τον Beckett Richard Phelps που ήρθε στον κόσμο! Αποκτήσαμε ένα υγιέστατο αγοράκι και η μαμά είναι καλά στην υγεία της. Αληθινά, αισθάνομαι ως ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Είναι απίστευτο που καταφέραμε η οικογένειά μας να αποτελείται από τέσσερα άτομα ( 6 με τα σκυλιά)». Αυτό ήταν το τρυφερό σχόλιο του Michael Phelps.


https://www.instagram.com/p/BfFaP4Vn83n/

Ο Ολυμπιονίκης και η σύζυγός του Nicole Johnson, είχαν ανακοινώσει, πάλι μέσω Instagram, τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους τον περασμένο Αύγουστο.


https://www.instagram.com/p/BdYp9rogq2r/

Μάλιστα δεν γνώριζαν το φύλο του μωρού και ο Michael Phelps αναρωτιόταν αν θα ήταν αγόρι ή κορίτσι τελικά.


https://www.instagram.com/p/BfJ_jSgFVlH/

Τα νέα της δεύτερης εγκυμοσύνης είχαν ανακοινωθεί και στο λογαριασμό του γιου τους Boomer στο Instagram ( ναι, ναι, διαθέτει λογαριασμό). « Ανυπομονώ να μάθω το φύλο του μωρού που περιμένει η μαμά. Θα αποκτήσω αδελφό ή αδελφή;» έγραψαν οι γονείς του. Στο λογαριασμό του θα δείτε πάρα πολλές φωτογραφίες του Boomer από την καθημερινότητά του, με ή χωρίς τους γονείς του.

Διαβάστε επίσης

Οικογενειακές στιγμές για τον χρυσό Ολυμπιονίκη
41 ημέρες μετά τη γέννηση του γιου τους φωτογραφίζονται οικογενειακώς!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved