41 ημέρες μετά τη γέννηση του γιου τους φωτογραφίζονται οικογενειακώς!

Περίπου έναν μήνα μετά τη γέννηση του γιου τους, φωτογραφίζονται μαζί του, ενώ ο μικρούλης δεν μένει ακίνητος ούτε λεπτό δυσκολεύοντας αρκετά τη λήψη της φωτογραφίας.

41 ημέρες μετά τη γέννηση του γιου τους φωτογραφίζονται οικογενειακώς!

Παρ' όλη την ανησυχία του μικρούλη, κατάφεραν να φωτογραφηθούν οικογενειακώς και η μαμά δημοσίευσε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας: «Μια υπέροχη νύχτα μαζί με τον μικρούλη μου. Αν και όπως μπορείτε να δείτε δεν μένει ούτε λεπτό ακίνητος!».

Capturettttttt

Ο χρυσός ολυμπιονίκης Michael Phelps, έγινε μπαμπάς στις 5-5-2016 και έκτοτε η ζωή του έχει αλλάξει ριζικά. Δεν είναι λίγες οι φορές που στις φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μεταξύ άλλων όταν λείπει για προπονήσεις και αγώνες, σχολιάζει ότι του λείπει ο μικρός του και ανυπομονεί να γυρίσει κοντά του.

O Michael Phelps και η Nicole Johnson, αρραβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο του 2015 και δημοσιοποίησαν τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης τον Νοέμβριο του 2016. Ο χρυσός 18 φορές στους ολυμπιακούς αγώνες κολυμβητής, αυτή την περίοδο προετοιμάζεται για τους ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο Ρίο. Αν και το 2012 είχε δώσει τέλος στη μυθική του καριέρα, όπως φαίνεται θα επανέλθει δυναμικά για τελευταία φορά, ώστε να προσθέσει ακόμη περισσότερα μετάλλια στην ιστορική του καριέρα.

110316MichaelPhelpsRoadtoRioinside2

«Υπάρχει λόγος που κολυμπώ σε κάθε διακοπές, σε κάθε Χριστούγεννα, σε κάθε γενέθλια. Προσπαθώ να είμαι όσο περισσότερο προετοιμασμένος γίνεται, και προσπαθώ να δω τι πραγματικά μπορώ να κάνω. Δοκιμάζω τις δυνατότητές μου!», είχε πει σε συνέντευξή του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved