Brooklyn Beckham: Το τελευταίο τατουάζ του «γονάτισε» τη μαμά Victoria (κι εμάς μαζί)

Ο μεγαλύτερος γιος της Victoria Beckham απέκτησε το 13ο του τατουάζ και το σχέδιο που επέλεξε, «γονάτισε» τη διάσημη μαμά του.

Brooklyn Beckham: Το τελευταίο τατουάζ του «γονάτισε» τη μαμά Victoria (κι εμάς μαζί)

Σύσσωμη η οικογένεια Beckham αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, όπου η σχεδιάστρια παρουσίασε τη νέα της κολεξιόν, στην Εβδομάδα Μόδας. Ο μόνος, όμως, που έλειπε από το πλευρό της, ήταν ο μεγάλος γιος της, Brooklyn, ο οποίος δεν κατάφερε να βρίσκεται στην πρώτη σειρά της παρουσίασης με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του. αλλά έδειξε την αγάπη του προς της μητέρα του με το πιο γλυκό και παντοτινό τρόπο…. κάνοντας ένα τατουάζ, αφιερωμένο αποκλειστικά σε εκείνη.


https://www.instagram.com/p/BfEmV5ID_9o/



Το 13ο(!) τατουάζ του 18χρονου είναι μία καρδιά με τριαντάφυλλα γύρω από αυτήν, ενώ στο μέσον της καρδιάς είναι με μεγάλα γράμματα η λέξη: «Mum»! Πόσο γλυκό και πόσο τέλειο και πόσο συγκινητικό για μία μαμά να της εκδηλώνει ο γιος την αγάπη του, με αυτόν τον τρόπο. Μεταξύ μας, για την αγαπημένη του (και για τις μέλλουσες αγαπημένες, αν έρθουν) το να βλέπουν τη λέξη «μαμά» στο μπράτσο του γιου, είναι κάπως… αποτρεπτικό. Μια δεύτερη σκέψη την κάνεις.


https://www.instagram.com/p/Be3l3AdDLeA/



Ωστόσο, ο Brooklyn Beckham έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς του, αλλά και στα αδέρφια του. Και τα περισσότερα από τα τατουάζ του είναι αφιερωμένα σε εκείνους. Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, έκανε τατουάζ τον αριθμό 1975, που είναι η χρονολογία γέννησης του μπαμπά του, ενώ στο ένα δάχτυλο του έχει κάνει τον αριθμό 7, που είναι το δεύτερο όνομα της αδελφής του, Harper αλλά και ο αριθμός της φανέλας του David Beckham, όταν αγωνιζόταν στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Δείτε παρακάτω τα 13 τατουάζ του Brooklyn, ο οποίος είναι μόλις 18 χρόνων!

Διαβάστε επίσης

Η Victoria Beckham πλέει σε πελάγη ευτυχίας και υπάρχει σοβαρός λόγος

Συλλεκτική φωτο της Victoria Beckham: Ο Brooklyn φεύγει για σπουδές κι εκείνη ξεσπάει σε κλάματα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved