Η Victoria Beckham πλέει σε πελάγη ευτυχίας και υπάρχει σοβαρός λόγος

Πλημμυρισμένη από ευτυχία είναι η Victoria Beckham και το λόγο τον αποκάλυψε η ίδια.

Η Victoria Beckham πλέει σε πελάγη ευτυχίας και υπάρχει σοβαρός λόγος

Μπορεί το τελευταίο διάστημα τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά να θέλουν εκείνη και τον David Beckham να χωρίζουν για ακόμη (έχουμε χάσει το μέτρημα όλα αυτά τα χρόνια) φορά, όμως, το διάσημο ζευγάρι μόνο σοβαρή κρίση δεν αντιμετωπίζει. Αντίθετα, όλη η οικογένεια είναι ενωμένη, αγαπημένη και κάνουν και σχέδια για το μέλλον, όπως το να χτίσουν ένα τεράστιο δεντρόπιστο για τα 4 παιδιά τους. (Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες, που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό οι αριθμοί που θα διαβάσετε).

Και μιας και είπαμε «ενωμένη», η οικογένεια Beckham από αυτό το σαββατοκύριακο είναι και στην πράξη ενωμένη, αφού ο μεγαλύτερος γιος Brooklyn, έχει χριστουγεννιάτικες διακοπές και επέστρεψε από τη Νέα Υόρκη, στην πατρική (πολυτελή) εστία για να περάσει τις Γιορτές με την οικογένεια του. Και η χαρά της μαμάς Victoria δεν περιγράφεται.

beckham paidia

Είναι, δε, τόσο μεγάλη, που ανέβασε φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά της και σχολίασε ότι είναι γεμάτη ευτυχία και συγκίνηση, που όλα τα μωρά της (έτσι αποκαλεί γλυκά τα παιδιά της) είναι μαζί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved