Ξαδελφική αγάπη: Η νέα γενιά των Kardashians τα «σπάει» στα social media (pics)

Έτοιμη να κλέψει τη δόξα της παλαιάς φουρνιάς, είναι η μικρότερη της μεγάλης οικογένειας των Kardashians.

Ξαδελφική αγάπη: Η νέα γενιά των Kardashians τα «σπάει» στα social media (pics)

Χωρίς αμφιβολία τα παιδιά της πιο διάσημης ριάλιτι οικογένειας του πλανήτη, έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις και κάθε εμφάνισή τους στα social media, προκαλεί έναν μικρό χαμό. Με πρόσφατο παράδειγμα τη νεογέννητη κόρη της Kylie Jenner, που είναι αυτή τη στιγμή το πιο διάσημο μωρό των social media.

Αλλά και τα υπόλοιπα πιτσιρίκια της οικογένειας δεν πάνε πίσω. Ειδικά, τα τρία παιδιά της Kim Kardashian και του Kanye West, με την North να είναι η πιο δημοφιλής όλων. Μάλιστα, η 4χρονη κόρη του ζευγαριού είναι η αγαπημένη και στα ξαδέλφια, ενώ όπως φαίνεται μεγάλη αδυναμία της έχει η κόρη του Rob Kardashian, Dream. Και για του λόγου το αληθές, ο γιος της οικογένειας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, όπου η ενός έτους κόρη του, σφίγγει στην αγκαλιά της, τη μεγάλη της ξαδέλφη. Και πρόκειται για μία συγκινητική σκηνή, που ξετρέλανε τους followers.


https://www.instagram.com/p/BfBuinpBP6W/



Η Dream είναι καρπός της σχέσης του Rob Kardashian με την Black Chyna με την οποία χώρισαν επεισοδιακά, το περασμένο καλοκαίρι. Έκτοτε, εκείνος δεν έχει κάνει καμία εμφάνιση στα social media, κρατώντας χαμηλούς τόνους. αν και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της κόρης του, που είναι και μία γλύκα.

kardashian chyna



Δείτε παρακάτω κάποιες φωτογραφίες της νέας γενιάς των Kardashian.

Διαβάστε επίσης

Είναι επίσημο! Η Κylie Jenner γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι - Βίντεο και φώτο από τον τοκετό

Kim Kardashian: Η κόρη της την τράβηξε τόπλες φωτογραφία και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων (pics)

Επιτέλους! Μετά από τόσους μήνες κρυμμένη, εμφανίστηκε και ποζάρει με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved