Οι Kardashians είναι οι «βασίλισσες» του χριστουγεννιάτικου στολισμού και με αποδείξεις (pics)

Αν δεν έκαναν όλες οι Kardashians τον πιο υπερβολικό και glamour χριστουγεννιάτικο στολισμό, ποιες θα τον έκαναν;

Οι Kardashians είναι οι «βασίλισσες» του χριστουγεννιάτικου στολισμού και με αποδείξεις (pics)

Από τη μαμά Kris Jenner, μέχρι όλες τις κόρες, τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη εποχή του χρόνου, την οποία ευχαριστιούνται με το παραπάνω. Και του δίνουν και καταλαβαίνει και στο στολισμό των πολυτελέστατων σπιτιών τους. Και δεν είναι υπερβολή (υπερβολικός είναι μόνο ο στολισμός τους) να πούμε ότι οι επαύλεις τους είναι πιο στολισμένες, πιο γιορτινές και πιο φωτισμένες και από τα μεγάλα εμπορικά κέντρα.

kardashians stolismos 12

Αν γίνει ένας άτυπος διαγωνισμός για τον πιο «glamour στολισμό σπιτιών», να είστε σίγουρες ότι όλες οι Kardashians θα τον κέρδιζαν εύκολα. Τα τελευταία χρόνια, τέτοια εποχή, όλοι μιλούν για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τους, που είναι μέσα στην πολυτέλεια, το φως και την υπερβολή, ενίοτε και στα όρια του κιτς. Kris, Kim, Khloe, Kourtney, Kendall, Kylie όλες τους είναι για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων, που φροντίζουν να τα φέρνουν, πολύ νωρίτερα.

kardashians stolismos 13



Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους είναι τεράστια, διαθέτουν τόσες μπάλες, που άνετα θα μπορούσαν να ανοίξουν ένα κατάστημα με εποχικά είδη, ενώ φροντίζουν να μην αφήσουν καμία γωνία των σπιτιών τους, αστόλιστη! Και αν δεν μας πιστεύετε (που μας πιστεύετε, διότι η ριάλιτι οικογένεια, μας έχει συνηθίσει στη χλιδή και την υπερβολή), δείτε παρακάτω τη gallery, όπως τη φιλοξενεί το people.com, με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό, τόσο από τις φετινές Γιορτές, όσο και με εκείνες των προηγούμενων χρόνων.

Διαβάστε επίσης

Οι λαμπερές σταρ στόλισαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους και είναι όλα υπερπαραγωγή! (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved