Ο Cristiano Ronaldo έχει γενέθλια κι εμείς θυμόμαστε τις καλύτερες στιγμές με τα παιδιά του (pics)

Γενέθλια για τον σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, ο οποίος κλείνει τα 33 του χρόνια.

Ο Cristiano Ronaldo έχει γενέθλια κι εμείς θυμόμαστε τις καλύτερες στιγμές με τα παιδιά του (pics)

Οικογενειακά γιόρτασε τα 33α γενέθλια του ο Cristiano Ronaldo, παρέα δηλαδή με τη σύντροφο του Georgina και τα 4 παιδιά του. Μάλιστα, ο σταρ του ποδοσφαίρου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και τη γενέθλια τούρτα του, κι έχουμε να παρατηρήσουμε ότι για Ronaldo είναι αρκετά λιτή και απέριττη.


https://www.instagram.com/p/Be0ZuuuFs9Y/

Εξάλλου, ο ίδιος είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές , κάτι που αποτυπώνεται με τη σχετική υπερβολή και στην καθημερινότητά του. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι, όμως, κι ένας στοργικός πατέρας και μάλιστα μόλις στα 33 του έχει καταφέρει να είναι και πολύτεκνος. και εδώ ακόμη πρωτοτυπεί, αφού ο πρώτος γιος του γεννήθηκε από μία εφήμερη σχέση του, χωρίς να μάθουμε ποτέ το όνομα της μητέρας του παιδιού. Άλλωστε, με το που γεννήθηκε ο Ronaldo ανέλαβε αποκλειστικά την επιμέλεια του.


https://www.instagram.com/p/Ben5y7TFHIk/



Το περασμένο καλοκαίρι ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά του (ένα αγόρι και ένα κοριτσάκι) από παρένθετη μητέρα, ενώ λίγους μήνες μετά, η σύντροφος του, Georgina γέννησε την κόρη τους. Μάλιστα, συχνά ανεβάζει ο ίδιος ή η σύντροφος του φωτογραφίες με τα παιδιά τους, στο Instagram. Εξάλλου, ο σούπερ σταρ έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένεια του και όλο τον ελεύθερο χρόνο του, τον αφιερώνει στη σύντροφό και στα παιδιά του.

Διαβάστε επίσης

Η νέα οικογενειακή φωτογραφία του Cristiano Ronaldo και της Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo: Η φωτογραφία του γιου του, που ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο likes σε λίγα λεπτά

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved