Cristiano Ronaldo: Η φωτογραφία του γιου του, που ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο likes σε λίγα λεπτά

Αυτή είναι η φωτογραφία του γιου του, Cristiano Ronaldo ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο likes, μέσα σε μόλις λίγα λεπτά!

Cristiano Ronaldo: Η φωτογραφία του γιου του, που ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο likes σε λίγα λεπτά

Απίστευτο, αλλά όπως φαίνεται, όχι ακατόρθωτο για τον σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, ο οποίος άνετα μπορεί να χριστεί και ως ο μεγαλύτερος σταρ και του Instagram. Κι, αυτό, διότι κάθε φωτογραφία που «ανεβάζει» στους λογαριασμούς του, στα social media, «σαρώνουν» σε likes.

Το ίδιο συνέβη και το μεσημέρι του Σαββάτου, όπου ο Cristiano Ronaldo δημοσίευσε μία φωτογραφία του μεγαλύτερου γιου του. Ο πιτσιρικάς, που είναι ολόιδιος με το μπαμπά του, ενώ βαδίζει όπως όλα δείχνουν και στα ποδοσφαιρικά του χνάρια, τον συνόδευσε πριν λίγες μέρες, στην εκδήλωση για την απονομή της «Χρυσής μπάλας», στο ποδόσφαιρο για την αγωνιστική περίοδο, που μας πέρασε.

cristiano ronaldo gios

Ο Cristiano Ronaldo κατέκτησε την «Χρυσή Μπάλα» και μπορεί αυτή να ήταν η 5η φορά στην καριέρα του, όμως, σύσσωμη η οικογένεια το χάρηκε, σαν να ήταν η πρώτη φορά. Και από τη βραδιά εκείνη, είναι τραβηγμένη η φωτογραφία, που μέσα σε λιγότερο από 1 ώρα ξεπέρασε, κατά πολύ το ένα εκατομμύριο likes, στο Instagram. O Ronaldo jr, απαθανατίζεται από το φακό να κρυφοκοιτάζει, με καμάρι το τρόπαιο. Και είναι τέτοιο το αυθόρμητο και όλο περηφάνια βλέμμα του, που έκανε το Διαδίκτυο να «λιώσει».

Διαβάστε επίσης

O Cristiano Ronaldo ξανά μπαμπάς! Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη του

Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα κόρη του Cristiano Ronaldo (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved