Ο Woody Allen αρνείται τα πάντα: «Ποτέ δεν κακοποίησα την κόρη μου»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι αποκαλύψεις της κόρης του, Dylan Farrow η οποία τον κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση!

Ο Woody Allen αρνείται τα πάντα: «Ποτέ δεν κακοποίησα την κόρη μου»

Τι απαντά ο Woody Allen;

«Ποτέ δεν κακοποίησα την κόρη μου, όλες οι έρευνες ολοκληρώθηκαν πριν από 25 χρόνια. Οταν με κατηγόρησαν, πριν 25 χρόνια, έγινε σχετική έρευνα τόσο από ειδική κλινική όσο και από την πρόνοια. Και οι δύο μετά από έρευνα μηνών, κατέληξαν ανεξάρτητα στο συμπέρασμα πως δεν υπήρχε παρενόχληση, ενώ αντιλήφθηκαν πως πρόκειται για ένα ευάλωτο παιδί που είχε δασκαλευτεί να πει αυτή την ιστορία από την θυμωμένη μητέρα της μετά από τον χωρισμό».

woody n91

Να σας θυμίσουμε ότι οι πρώτες καταγγελίες έγιναν στις 4 Αυγούστου 1992 όταν η Mia Farrow, αποκάλυψε ότι η κόρη της Dylan, σε ηλικία 7 ετών, κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατέρα της Woody Alen, στο σπίτι τους στο Connecticut. Τότε η ίδια είχε κάνει την καταγγελία στον παιδίατρο της κόρης της και έπειτα κατέθεσε μήνυση στις αρχές. Ο Woody Alen, ενημερώθηκε για τις καταγγελίες στις 6 Αυγούστου, δύο ημέρες μετά όπου αρνήθηκε και τις κατηγορίες. Πριν από τέσσερα χρόνια και συγκεκριμένα το 2014 η υιοθετημένη κόρη του Woody Alen σε ανοιχτή επιστολή της στους New York Times που δημοσίευσε o Nicholas Kristof, αποκάλυψε το μυστικό το οποίο κρατούσε καλά φυλαγμένο και όπου για μια ακόμη μια φορά, ο Alen αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Διαβάστε επίσης:

Η κόρη του Woody Alen εξομολογείται: «Μου επιτέθηκε σεξουαλικά ο πατέρας μου» (vid)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved