Η κόρη του Woody Alen εξομολογείται: «Μου επιτέθηκε σεξουαλικά ο πατέρας μου» (vid)

Η Dylan Farrow έδωσε συνέντευξη στο CBS και οι κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση από τον ίδιο της τον πατέρα κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Η κόρη του Woody Alen εξομολογείται: «Μου επιτέθηκε σεξουαλικά ο πατέρας μου» (vid)

«Ήμουν 7 ετών όταν μου επιτέθηκε σεξουαλικά ο πατέρας μου», είπε η 32χρονη στη συνέντευξή της, κατακευρανώνοντας τον πατέρα της και συνέχισε, «Γιατί να μην θέλω να τον αποκαθηλώσω; Γιατί δεν πρέπει να είμαι θυμωμένη; Γιατί δεν πρέπει να είμαι πληγωμένη; Γιατί να μη νιώθω ένα είδος οργής μετά από όλα αυτά τα χρόνια που με αγνόησαν, δεν με πίστεψαν και με πέταξαν στην άκρη;».

Τα πολλά πρόσωπα της κακοποίησης: 6 σημάδια για να την αναγνωρίσετε



Στις 4 Αυγούστου 1992 η Mia Farrow, αποκάλυψε ότι η κόρη της Dylan, σε ηλικία 7 ετών, κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατέρα της Woody Alen, στο σπίτι τους στο Connecticut. Τότε η ίδια είχε κάνει την καταγγελία στον παιδίατρο της κόρης της και έπειτα κατέθεσε μήνυση στις αρχές. Ο Woody Alen, ενημερώθηκε για τις καταγγελίες στις 6 Αυγούστου, δύο ημέρες μετά όπου αρνήθηκε και τις κατηγορίες. Πριν από τέσσερα χρόνια και συγκεκριμένα το 2014 η υιοθετημένη κόρη του Woody Alen σε ανοιχτή επιστολή της στους New York Times που δημοσίευσε o Nicholas Kristof, αποκάλυψε το μυστικό το οποίο κρατούσε καλά φυλαγμένο και όπου για μια ακόμη μια φορά, ο Alen αρνήθηκε κατηγορηματικά.

dylan d

«Ζήτησε να ξαπλώσει στο στομάχι μου και να παίξει με το ηλεκτρικό τρενάκι του αδερφού μου. Κατόπιν μου επιτέθηκε σεξουαλικά. Μου μίλησε για λίγο ενώ το έκανε, ψιθυρίζοντας ότι ήμουν καλό κορίτσι και ότι αυτό θα ήταν το μυστικό μας. Από εκείνη την ημέρα δυσκολεύομαι να κοιτάξω τα τρένα παιχνίδια», είχε δηλώσει τότε.

Σεξουαλική Κακοποίηση των Παιδιών: Ένα φαινόμενο που μας αφορά όλους

«Όσο θυμάμαι, ο πατέρας μου, μου έκανε πράγματα που δεν μου άρεσαν. Δεν μου άρεσε όταν με απομάκρυνε απο τη μαμά μου, τα αδέρφια μου, τους φίλους μου, για να είμαι μόνη μαζί του. Δεν μου άρεσε όταν έβαζε τον αντίχειρά του στο στόμα μου. Δεν μου άρεσε όταν έπρεπε να ξαπλώσω μαζί του κάτω από τα σεντόνια όταν φορούσε μόνο το εσώρουχό του. Προσπαθούσα να κρυφτώ αλλά πάντα με έβρισκε. Αυτά τα πράγματα γινόντουσαν τόσο συχνά, τόσο προσεγμένα και χωρίς η μαμά μου να αντιληφθεί το παραμικρό. Πίστευα ότι έτσι είναι όλοι οι πατεράδες με τις κόρες τους. Όταν ρώτησα τη μαμά μου, αν ο δικός της μπαμπάς της έκανε ό,τι έκανε σε εμένα ο Woody Alen δεν περίμενα ποτέ ότι θα προκαλούσα "καταιγίδα", δεν περίμενα ποτέ ότι θα χρησιμοποιούσε τη σεξουαλική σχέση που είχε με την αδερφή μου για να καλύψει ό,τι έκανε σε εμένα. Δεν περίμενα να κατηγορήσει τη μητέρα μου ψεύτρα επειδή της αποκάλυψα την ιστορία μου».

Διαβάστε επίσης:

Σεξουαλική κακοποίηση: Πώς μπορεί ο γονιός να προφυλάξει το παιδί του;

Παιδική σεξουαλική κακοποίηση - Η Αλεξάνδρα Καππάτου, μας δίνει τις συμβουλές της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved