Το νέο μήνυμα της Κάκκαβα για το Mega και η ερώτηση του μικρού της γιου

Στις δυσάρεστες εξελίξεις του Mega αναφέρθηκε και πάλι με ένα της ποστ στο Instagram η Νάταλι Κάκκαβα!

Το νέο μήνυμα της Κάκκαβα για το Mega και η ερώτηση του μικρού της γιου

Η Νάταλι Κάκκαβα δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το οποίο ακούμε και την γλυκιά φωνή του μικρού της γιου να κάνει ερώτηση στον μπαμπά του.

«Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το δικαίωμα μας στην εργασία και τα δεδουλευμένα μας... Θέλουμε το Mega ανοιχτό και πιστεύουμε ότι μέτοχοι μας, έστω και στο και πέντε θα τηρήσουν τις υποσχέσεις τους και θα μας κρατήσουν ζωντανούς.. Αν όχι,τότε οι τράπεζες να απελευθερώσουν μέρος των 55 εκατομμυρίων που εμείς μαζέψαμε τα τελευταία 2 χρόνια στα ταμεία τους δουλεύοντας απλήρωτοι,και να μας δώσουν όλους τους μισθούς που μας χρωστούν και τις αποζημιώσεις μας..
Θέλω να ευχαριστήσω απο καρδιάς όλους εσάς για τα τόσο όμορφα λόγια συμπαράστασης που μας στέλνετε καθημερινά.. Ξέρω ότι η ανεργία βρίσκεται πλέον μέσα σε κάθε σπίτι..Και είναι άδικο.. Πολυ άδικο.. ΥΓ Αυτό που μου έμεινε από αυτό το video ειναι η φωνούλα του Μάρκου μου... Που απλά ήθελε τη μαμα του... Μακάρι μεγαλώνοντας όλοι,να μην ξεχνούσαμε πως κάποτε ήμασταν παιδιά...», ήταν το σχόλιο που συνόδευε το παρακάτω βίντεο!


https://www.instagram.com/p/Bd4joHehPaa/

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Τα πράγματα για την οικογένειά μας είναι λίγο "περίεργα"»Γρηγόρης Γκουντάρας: «Τα πράγματα για την οικογένειά μας είναι λίγο "περίεργα"»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved