Οι διάσημοι το παράκαναν: Φορούν τα χειρότερα χριστουγεννιάτικα φούτερ που έχουμε δει ποτέ (pics)

Είπαμε να μπουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων, αλλά οι διάσημοι το παράκαναν!

Οι διάσημοι το παράκαναν: Φορούν τα χειρότερα χριστουγεννιάτικα φούτερ που έχουμε δει ποτέ (pics)

Είναι διάσημοι. Έχουν χρήμα, δόξα και γενικά, ο, τι επιθυμήσουν. Μόνο κάτι δεν έχουν, που αυτό δεν το αγοράζεις, όσα χρήματα και αν έχεις. Τι είναι αυτό; Γούστο; Ω ναι. Σε πολλούς διάσημους λείπει το γούστο. Αλλά έχουν σε αφθονία, την υπερβολή!

Χριστούγεννα, λοιπόν, και όλοι μας ζούμε και κινούμαστε σε γιορτινούς ρυθμούς. Τα χρώματα, τα αρώματα, στολίδια και γενικότερα όλο αυτό το γιορτινό κλίμα, έχει θετική επίδραση, πάνω μας. Ακόμη και στους διάσημους του Χόλιγουντ. Αφού μας έδειξαν τα στολισμένα δέντρα, τα στολισμένα σπίτια και τα παιδιά τους, να ποζάρουν με τον Άγιο Βασίλη (όσοι έχουν παιδιά), τώρα είπαν να στολιστούν οι ίδιοι.

Και η καλύτερη επιλογή, που τείνει να γίνει θεσμός, εκεί στο Χόλιγουντ, είναι τα χριστουγεννιάτικα φούτερ. Εξάλλου, πολλές εταιρίες ενδυμάτων, τέτοια εποχή βγάζουν ρούχα στο κλίμα της περιόδου. Μόνο, που αρκετοί διάσημοι, είτε από έλλειψη γούστου, είτε από υπερβολή και κιτς αισθητική, επέλεξαν τα πιο άσχημα φούτερ, που έχουμε δει, ποτέ. Αλλά οι ίδιοι δεν πτοήθηκαν και με καμάρι πόζαραν στο φακό. Και ναι, μας έκαναν να γελάσουμε, πολύ!

Και αν δε μας πιστεύετε, δείτε παρακάτω τη gallery.

Διαβάστε επίσης

Τα παιδιά των σταρ ποζάρουν με τον Άγιο Βασίλη και «κλέβουν» την παράσταση

Οι λαμπερές σταρ στόλισαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους και είναι όλα υπερπαραγωγή! (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved