Η ετοιμόγεννη Jessica Alba αμακιγιάριστη, με φόρμες στους δρόμους του LA με τις κόρες της (pics)

Το τρίτο της παιδί περιμένει από μέρα σε μέρα η Jessica Alba και μέχρι τότε απολαμβάνει τις βόλτες με τις κόρες της.

Η ετοιμόγεννη Jessica Alba αμακιγιάριστη, με φόρμες στους δρόμους του LA με τις κόρες της (pics)

Η γλυκιά ηθοποιός έχει μπει στην τελική ευθεία για τον ερχομό του τρίτου της παιδιού και μέχρι να έρθει η μεγάλη ώρα για εκείνη και την οικογένειά της, περνά όλο τον χρόνο της, με τις κόρες της Honor (9) και Haven (6). Μάλιστα, οι τρεις τους το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο του Λος Άντζελες, σε μία καθαρά γυναικεία έξοδο.

jessica alba2

Και η Jessica Alba, γι’ ακόμη μία φορά κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της. Για την έξοδο αυτή επέλεξε να φορέσει φαρδιές μαύρες φόρμες, προκειμένου να νιώθει άνετα, αφού βρίσκεται προς το τέλος της εγκυμοσύνης της, και λευκά αθλητικά παπούτσια. Τα μαλλιά της ήταν ελαφρώς ατημέλητη, ενώ ήταν αμακιγιάριστη. Casual ήταν και το ντύσιμο, που επέλεξε για τις κόρες της, καθώς η ηθοποιός αποφεύγει για τις μικρές κραυγαλέες και υπερβολικές εμφανίσεις (βλέπε πώς ντύνει η Beyonce την Blue Ivy ή το μικρομέγαλο στυλ της Suri Cruise).

jessica alba4

Μαζί τους ήταν και η μητέρα της, η οποία τη βοηθάει πολύ, στο μεγάλωμα των παιδιών. Η Jessica Alba, πρόσφατα αποκάλυψε πως με το σύζυγό της, Cash Warren περιμένουν γιο, τονίζοντας ότι με τον ερχομό του, κλείνει για εκείνη και το κεφάλαιο – εγκυμοσύνη. Αυτή τη στιγμή, ο Τύπος στην Αμερική, περιμένει αν το όνομα και του τρίτου παιδιού του ζευγαριού, θα ξεκινάει από «H», όπως των δύο μεγαλύτερων. Όπως συμβαίνει ένα πράγμα, με τους δικούς μας Κάτια Ζυγούλη και Σάκη Ρουβά και το «Α»!

Διαβάστε επίσης

Κομψότητα και άνεση στην εγκυμοσύνη; Αντιγράψτε το στιλ της Jessica Alba

Κάνει γυμναστική σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και συμβουλεύει τις εγκύους (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved