Αυτό το δώρο αγοράζει κάθε Χριστούγεννα η Chrissy Teigen στο σύζυγό της

Η Chrissy Teigen και ο John Legend έχουν αυτό που μπορεί να ονομάσει κανείς «τέλεια σχέση»!

Αυτό το δώρο αγοράζει κάθε Χριστούγεννα η Chrissy Teigen στο σύζυγό της

Το ζευγάρι φαίνεται να έχει πολλά κοινά, συμπεριλαμβανομένης της αγάπης τους για τα ταξίδια (ειδικά στη λίμνη Como στην Ιταλία), την εξαιρετική μουσική, το φαγητό και το αξιολάτρευτο μωρό τους, τη Luna. Δεν είναι λοιπόν έκπληξη το γεγονός ότι, όταν πρόκειται για τις διακοπές, ξέρουν ακριβώς τι δώρο να κάνει ο ένας στον άλλο.

Ο Legend, για παράδειγμα, απλά γράφει μια μπαλάντα που κερδίζει το Grammy, εμπνευσμένη από τη σύζυγό του, την τυλίγει με έναν φιόγκο και αφήνει το πλατινένιο ρεκόρ του κάτω από το δέντρο.


https://www.instagram.com/p/Bcigb4VlmFk/

Για την Teigen, η επιλογή του τέλειου δώρου είναι λίγο πιο εμπορική, αλλά ιδιαίτερη ωστόσο. Το μοντέλο, συγγραφέας και μαμά ανέφερε στο CNN ότι στην πραγματικότητα ο σύζυγός της λαμβάνει το ίδιο ακριβός δώρο κάθε χρόνο.

«Του αγοράζω μια σουέτ αντρική τσάντα κάθε χρόνο κάτι που περιμένει πώς και πώς μιας και τη χρησιμοποιεί κάθε μέρα για όλο το χρόνο!», δήλωσε η Teigen και συνέχισε, «Δεν υπάρχει τίποτα που να περιμένει παραπάνω πέρα από την τσάντα».

Αν και η Teigen δεν αποκάλυψε ποιες μάρκες έχει κάνει δώρο στον John κατά τη διάρκεια όλως αυτών των χρόνων, βρήκαμε μερικές που εικάζουμε ότι του έχει αγοράσει και σας τις παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery!

Διαβάστε επίσης:

Διάσημη μαμά αποκάλυψε ότι πέρασε επιλόχειο: «Δεν περίμενα να συμβεί σε εμένα»

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με φουσκωμένη κοιλίτσα (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved