Κέρδισε το πιο hot παιχνίδι των Χριστουγέννων για τα παιδάκια σου

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό μας και διεκδίκησε τα Fingerlings, που είναι η νέα τάση στο παιδικό παιχνίδι

Κέρδισε το πιο hot παιχνίδι των Χριστουγέννων για τα παιδάκια σου

Αναζητάς ένα πρωτότυπο δώρο για τα παιδάκια σου; Σίγουρα τα μικρά μας αγγελούδια τις ημέρες των γιορτών θα λάβουν πολλά πακετάκια, για αυτό δεν είναι εύκολο να βρούμε κάτι που θα τα εντυπωσιάσει. Ανακαλύψαμε τα μικρά διαδραστικά ρομπότ-ζωάκια, που κυκλοφορούν από τη Westnet και ήδη έχουν «κερδίσει» την καρδιά των μικρών φίλων στις αγορές κυκλοφορίας τους.

DIAGONISMOS MOTHERSBLOG 1

Τα Fingerlings προσφέρουν αμέτρητους τρόπους διασκέδασης: Κινούνται, σκαρφαλώνουν, παίζουν μουσική, ανταποκρίνονται στο κάλεσμά σας, ενώ εφαρμόζουν τέλεια στα δάχτυλα των παιδιών σας, σαν να «κρέμονται» από αυτά. Θα γίνουν οι νέοι φίλοι τους, με τους οποίους αλληλοεπιδρούν και αναπτύσσουν έναν ξεχωριστό τρόπο επικοινωνίας. Λάβε μέρος στο διαγωνισμό μας, που διαρκεί από τις 21 μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου, και ίσως είσαι ανάμεσα στις δέκα τυχερές που θα κερδίσουν από ένα ρομποτάκι-ζωάκι που θα συναρπάσει αγόρια και κορίτσια! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα!

DIAGONISMOS MOTHERSBLOG



Τα διαθέσιμα Fingerlings, που μπορείτε να βρείτε στα Public, είναι μικρές μαϊμούδες, μονόκεροι και βραδύποδες, το καθένα με τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα, έτοιμα να συναρπάσουν μικρούς αλλά και μεγάλους.

Αυτά τα Χριστούγεννα πρόσφερε το πολυπόθητο δώρο στα μικρά σου και χάρισέ τους ατελείωτες στιγμές διασκέδασης!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved