Πώς θα ετοιμάσεις το γιορτινό τραπέζι εύκολα και γρήγορα;

Η νέα κουζινομηχανή Chef Titanium της Kenwood έρχεται για να κάνει την προετοιμασία του φαγητού… παιχνιδάκι!

Πώς θα ετοιμάσεις το γιορτινό τραπέζι εύκολα και γρήγορα;

Οι γιορτές είναι γεμάτες τραπέζια, οικογενειακές συγκεντρώσεις, συναντήσεις με φίλους και όμορφες στιγμές με τα αγγελούδια μας. Γέλια, συζητήσεις, μυρωδιές, γεύσεις συνθέτουν τις πιο γλυκές εικόνες που θα μας συνοδεύουν για πάντα.

Για τον λόγο αυτό, όλες ανυπομονούμε για τις ημέρες των διακοπών, που θα έχουμε περισσότερο χρόνο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Τα καλά νέα είναι ότι φέτος δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για το μενού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ανακαλύψαμε το «μυστικό» για να ετοιμάσεις πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ νόστιμα πιάτα, που θα κρατήσουν ευχαριστημένους μικρούς και μεγάλους. Ποιο είναι αυτό;

Η νέα κουζινομηχανή Chef Titanium της Kenwood θα κάνει τη διαδικασία της προετοιμασίας του γιορτινού τραπεζιού παιχνιδάκι. Χάρη στα μοναδικά της χαρακτηριστικά ήρθε για να αλλάξει για πάντα την καθημερινότητά σου. Εμείς ενθουσιαστήκαμε με τον μοναδικό φωτισμό στον κάδο, που προσφέρει ακόμα καλύτερο έλεγχο όταν ετοιμάζεις το μίγμα σου ή όταν ομογενοποιείς τα υλικά σου. Το χειριστήριο ταχυτήτων διαθέτει επίσης φωτισμό αλλά και κουμπί on/off, ενώ φυσικά δεν λείπει η πλανητική κίνηση, που σε συνδυασμό με τον νέο σχεδιασμό των ανοξείδωτων αναδευτήρων προσφέρουν άριστα αποτελέσματα. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείς ακόμη και για συνταγές που δοκιμάζεις πρώτη φορά. Η επιτυχία είναι σίγουρη και εσύ θα εντυπωσιάσεις χωρίς πολλή προσπάθεια σε κάθε οικογενειακό τραπέζι!

FRF

Επιπλέον, η Chef Titanium της Kenwood σου επιτρέπει να δημιουργήσεις οποιοδήποτε πιάτο έχεις στο μυαλό σου, από πίτες μέχρι τάρτες. Η δυνατότητα διατήρησης της ταχύτητας, ακόμα και σε σκληρές ζύμες, είναι ακόμα ένα χαρακτηριστικό που βοηθάει στις καθημερινές εργασίες -και όχι μόνο. Πλέον δεν χρειάζεται να περνάς πολλές ώρες στην κουζίνα, προκειμένου να πετύχεις το «τέλειο» αποτέλεσμα. Σε λίγα μόλις λεπτά, οι ζύμες σου θα είναι έτοιμες!

Τέλος, οι νέες κουζινομηχανές της σειράς Titanium της Kenwood διαθέτουν ισχύ 1500W (Chef Titanium) & 1700W (Chef XL Titanium), για να μαγειρεύεις πιο συχνά τα «μπελαλίδικα» φαγητά που αγαπούν τα μικρά σου, χωρίς κόπο. Ξέρεις ότι μπορείς να τις εμπιστεύεσαι απόλυτα γιατί διαθέτουν 10 χρόνια εγγύηση στο μοτέρ, καθώς και μία μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων, προσαρμόζοντας τη συσκευή στις προσωπικές σου ανάγκες.

Ετοίμασε πιο εύκολα από ποτέ τα πιο νόστιμα και εμπνευσμένα πιάτα που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σου, με συντροφιά τον απόλυτο Chef της κουζίνας που ανανεώθηκε και είναι… έτοιμος για όλα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved