Πού είναι ο Άγιος Βασίλης; Ψάξε-ψάξε και θα τον βρεις!

Μετράτε παρέα με τα αγγελούδια σου αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά;

Πού είναι ο Άγιος Βασίλης; Ψάξε-ψάξε και θα τον βρεις!

Ανυπομονείτε να υποδεχτείτε τον Άγιο Βασίλη και τα δώρα του; Τώρα μπορείτε να τον εντοπίσετε λίγο νωρίτερα και να χαρείτε παρέα! Ένα μοναδικό παιχνίδι θησαυρού σας περιμένει, ώστε να ανακαλύψετε τον Άγιο Βασίλη! Μην ξεχνάς πως ο σάκος του έχει δώρα!

Το παιχνίδι ξεκίνησε το PLAYMOBIL FunPark, αφού με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας του, αποφάσισε αυτά τα Χριστούγεννα να προσκαλέσει όλους τους Αθηναίους, μικρούς και μεγάλους, σε μια απίθανη περιπέτεια αναζήτησης! Ο Άγιος Βασίλης του PLAYMOBILFunPark, κρύφτηκε σε διάφορα σημεία της πόλης και περιμένει από μικρούς και μεγάλους να τον ανακαλύψουν και να κερδίσουν απίθανα χριστουγεννιάτικα δώρα.

playmobil

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακαλύψετε πού έχουν κρυφτεί οι μεγάλες PLAYMOBIL φιγούρες του Άγιου Βασίλη! Όσοι είναι αρκετά παρατηρητικοί και τους δουν, το μόνο που θα πρέπει να κάνουν είναι να τους τραβήξουν μια φωτογραφία και να τους ανεβάσουν μαζί με το δικό τους Χριστουγεννιάτικο μήνυμα, αλλά και το #PLAYMOBILSantaHunt, δημόσια στο Facebook, το Twitter ή το Instagram!

Και επειδή ήδη αρκετές φανατικές μαμάδες βρέθηκαν στους δρόμους παρέα με τα αγγελούδια τους, αναζητώντας τον Άγιο Βασίλη, τους ζητήσαμε να μας στείλουν μία λίστα με τα καταστήματα που μπορούμε να εντοπίσουμε κι εμείς τον Άγιο Βασίλη. Εκείνες με τη σειρά τους μας ενημέρωσαν πως ο Άγιος Βασίλης της PLAYMOBIL βρίσκεται σε concept stores, εμπορικά κέντρα και καταστήματα. Ιδού η λίστα!

ColorSkates, 21 FASHION MARKET, DangerousMinds Athens, Jar By Sweet Mates, 220conceptstore, Joycard, Βιβλιοπωλείο εκδόσεων Παπαδόπουλοι, Avenue, Athens Metro Mall, River West, Athens Heart, ANAMESA CONCEPT STORE, YOLENIS, VCA, THE APIVITA EXPERIENCE STORE, PESTEMAL, MATCHBOX, NEW CULT, DISTRESSED, PLAYROOM, 21 KIFISSIA.

Τι περιμένεις λοιπόν; Ο Άγιος Βασίλης σε περιμένει να τον φωτογραφίσεις και 20 τυχεροί που θα αναδειχθούν με κλήρωση, θα κερδίσουν από μια ΧΧLPLAYMOBILφιγούρα του Άγιου Βασίλη αλλά και από μια ετήσια οικογενειακή συνδρομή εισόδου στο PLAYMOBILFunPark, για ατελείωτες στιγμές διασκέδασης και χαράς.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν το πρώτο 10ήμερο του Ιανουαρίου 2018. Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το πρωτότυπο και Χριστουγεννιάτικο κυνήγι θησαυρού μπορείς να βρεις στη σελίδα του PLAYMOBILFunPark στο Facebook.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved