Είναι 14 ετών και μόλις κέρδισε το πρώτο της 'Οσκαρ

Η Vicky Chen κατάφερε στα 14 της χρόνια να κερδίσει Οσκαρ Β΄γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «The Bold, the Corrupt, and the Beautiful».

Είναι 14 ετών και μόλις κέρδισε το πρώτο της 'Οσκαρ

Το θρίλερ του Ταϊβανέζου σκηνοθέτη Huang Hsin-Yao, «The Bold, the Corrupt, and the Beautiful», ήταν ο μεγάλος νικητής στην τελετή απονομής των βραβείων Golden Horse, των κινεζικών Όσκαρ όπως είναι γνωστά, κερδίζοντας το βραβείο καλύτερης ταινίας και δύο βραβεία ερμηνείας.

oskar 1

Η 14χρονη Vicky Chen στο άκουσμα του ονόματός της για το βραβείο ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας ότι συγκινημένη: «νιώθει πολύ τυχερή». Να σημειωθεί ότι η 14χρονη ήταν επίσης υποψήφια για το βραβείο καλύτερης ηθοποιού, για τον ρόλο της στην ταινία "Angels Wear White".

Τα τοπικά μέσα κάνουν λόγο για ένα πολυτάλαντο κορίτσι, για ένα «παιδί- θαύμα» όπως την αποκαλούν, αφού μπορεί να ενσαρκώνει με ευκολία σύνθετους και δύσκολους ρόλους. Η ίδια πάντως φαίνεται πολύ προσγειωμένη . Σε δηλώσεις της στα μέσα παραδέχτηκε ότι το πιο δύσκολο κομμάτι της ζωής της είναι να σηκώνεται νωρίς και να κοιμάται αργά λόγω των υποχρεώσεών της.

oskar 4

Οσο για το αν οι συμμαθητές της την αντιμετωπίζουν διαφορετικά λόγω των συμμετοχών της σε ταινίες, η Vicky Chen είπε με ειλικρίνεια: «Οι συμμαθητές μου με βλέπουν ως συμμαθήτριά τους και οι δάσκαλοί μου ως μαθήτριά τους».

Διαβάστε επίσης

Kορίτσι-θαύμα: Έγραψε όπερα σε ηλικία 7 ετών! (βίντεο)
Παιδί θαύμα: 12χρονος έγινε δεκτός σε δύο πανεπιστήμια
Αυτό είναι το παιδί-θαύμα της γυμναστικής! Είναι μόλις 2 ετών και κάνει τα απίστευτα! (βίντεο)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved