Παιδί θαύμα: 12χρονος έγινε δεκτός σε δύο πανεπιστήμια

Ο 12χρονος Τανίσκ Αμπραχαμ, έχει ήδη αποφοιτήσει από το κολέγιο και φέτος έγινε δεκτός σε δύο πανεπιστήμια.

Παιδί θαύμα: 12χρονος έγινε δεκτός σε δύο πανεπιστήμια

Μιλώντας στο NBC το μικρό παιδί θαύμα δήλωσε ότι είναι αρκετά ενθουσιασμένος και περίμενε εδώ και καιρό να τον πάρουν στο πανεπιστήμιο.

Ο Αμπραχαμ σκοπεύει να σπουδάσει εμβιομηχανική, αν και δεν έχει καταλήξει ακόμη σε ποιο πανεπιστήμιο θα φοιτήσει. Στο ελεύθερο χρόνο του του αρέσει να ασχολείται με το Twitter και να παίζει video games μαζί με την 10χρονη αδερφή του, Τιάρα, η οποία μάλιστα είναι ήδη μέλος της MENSA, όπως και εκείνος βέβαια. Να σημειώσουμε ότι η Μένσα (Mensa) είναι ένας διεθνής οργανισμός, μια παγκόσμια κοινωνία ανθρώπων, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα η οποία εστιάζει στην αναγνώριση και ανάπτυξη της ανθρώπινης ευφυίας. Μοναδικό κριτήριο για να γίνει κάποιος μέλος είναι να έχει Δείκτη Νοημοσύνης (I.Q.) που να τον κατατάσσει στο ανώτερο 2% του ανθρώπινου πληθυσμού, δηλαδή μεγαλύτερο ή ίσο του 148 στην κλίμακα Κατέλ.

Τα εντυπωσιακά στοιχεία για τον Αμπραχαμ δεν σταματούν εκεί, καθώς ήδη έχει μιλήσει σε συνέδριο της NASA. Τα σχέδιά του για το μέλλον περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ένα διδακτορικό, ενώ απώτερος σκοπός του είναι να ασχοληθεί με την ιατρική έρευνα. Τελικός στόχος του πιτσιρικά, είναι να γίνει πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Εν τω μεταξύ, τον έχει ήδη προσεγγίσει η NASA, με ειδικούς της οποίας έχει ήδη μιλήσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved