Bradley Cooper και Irina Shayk ετοιμάζονται για δεύτερο παιδί

Ο ρόλος ως γονείς τούς πάει πολύ και οι ίδιοι το έχουν πάρει σοβαρά και πολύ ζεστά.

Bradley Cooper και Irina Shayk ετοιμάζονται για δεύτερο παιδί

Τόσο ζεστά, που ήδη έχουν «ρίξει» σχέδια και για δεύτερο παιδί. Ο λόγος για τον Bradley Cooper και την Irina Shayk, οι οποίοι λίγους μήνες, μετά τον ερχομό της κόρης τους, Lea de Seine, είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς ξανά.

Αυτό, τουλάχιστον, αποκαλύπτει πηγή πολύ κοντά στο ζευγάρι, στο Eonline.com. Όπως εξηγεί η συγκεκριμένη πηγή, ο διάσημος ηθοποιός και το εκρηκτικό μοντέλο, έχουν ξετρελαθεί με το ρόλο τους ως γονείς. Τόσο πολύ, που σχεδιάζουν μέσα στον επόμενο χρόνο, να αποκτήσουν και δεύτερο παιδί. Η κόρη τους, γεννήθηκε μόλις τον περασμένο Απρίλιο και το ζευγάρι λαχταράει, να της χαρίσει ένα αδελφάκι.

bradley 11

Και μπορεί κατά καιρούς, ο Τύπος να τους χώριζε, όμως, εκείνοι είναι φουλ ερωτευμένοι. «Ο Brandley είναι τρελός και παλαβός για την Irina», αποκαλύπτει η πηγή. Και συνεχίζει, τονίζοντας ότι ο ερχομός της κόρης τους, τους έδεσε ακόμη περισσότερο. Άλλωστε, όλο τον ελεύθερο χρόνο τους τον αφιερώνουν σε εκείνη. Χωρίς, αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν και τις δικές τους στιγμές.

bradley 3

Το αντίθετο, το ζευγάρι φροντίζει να κάνει ρομαντικές εξόδους και ταξίδια, καθώς έχουν σημαντική βοήθεια από τις μητέρες τους, οι οποίες ζουν μαζί τους και από κοινού, βοηθάνε στο μεγάλωμα της εγγονής τους. Αυτή την περίοδο, τόσο ο Brandley Cooper, όσο και η Irina Shayk έχουν «βαρύ» επαγγελματικό πρόγραμμα, αλλά το έχουν προσαρμόσει έτσι, ώστε ο ένας να είναι με τη μικρή Lea όταν λείπει ο άλλος. Μάλιστα, το εκρηκτικό μοντέλο από τη Ρωσία, το επόμενο διάστημα έχει συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες καμπάνιες, ως κεντρικό πρόσωπο. Και οι επαγγελματικές αυτές υποχρεώσεις, είναι ο λόγος που θα ξεκινήσουν προσπάθειες για την απόκτηση παιδιού, λίγο αργότερα.

Διαβάστε επίσης

O Bradley Cooper ο πιο γλυκός μπαμπάς! Δεν τον φωνάζουν άδικα «Dilf» στο εξωτερικό (pics)

Δεν θα πιστεύετε ποια γνωστή μαμά έγινε «φέτες» τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της (φωτό)

Αυτό είναι το κορμί της σταρ 4 μήνες μετά τον τοκετό και όλοι εστιάζουν στην κοιλιά της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved