Νατάσα Σκαφίδα-Γιάννης Βαρδής: Κι όμως στόλισαν νωρίτερα! Δείτε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους

Κι όμως, στόλισαν νωρίτερα από κάθε άλλη φορά!

Νατάσα Σκαφίδα-Γιάννης Βαρδής: Κι όμως στόλισαν νωρίτερα! Δείτε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους

Τι και αν ακόμη ο μήνας έχει 9 (Νοεμβρίου), η Νατάσα Σκαφίδα και ο Γιάννης Βαρδής, είναι από τους πρώτους Έλληνες διάσημους γονείς που έφεραν τα Χριστούγεννα στο σπίτι τους, νωρίτερα από κάθε άλλη φορά.

Αυτά είναι τα δεύτερα Χριστούγεννα που θα γιορτάσουν παρέα με την κόρη τους Κατερίνα, που γεννήθηκε τον Μάιο του 2016. Πέρισυ η μικρούλα γιόρτασε τα Χριστούγεννα, όταν ήταν μόλις 9 μηνών. Φέτος που είναι μεγαλύτερη, η μαμά Νατάσα στόλισε νωρίτερα και δημοσίευσε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας, «Γιατί μπορούμε... Και του χρόνουυυυυ my love», βάζοντας στο τέλος και το όνομα του Γιάννη Βαρδή.



Όπως μπορείτε να δείτε, προτίμησε κόκκινα και λευκά στολίδια, πολλά λαμπάκια και κάλτσες για να διακοσμήσει το τζάκι της. Πέρυσι το ζευγάρι είχε στολίσει στις αρχές Δεκεμβρίου, με τη φωτογραφία να τη δημοσιεύει πάλι η Νατάσα, στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.



Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα, όπως έχουν αναφέρει πολλές φορές σε συνεντεύξεις τους, η μικρή Κατερίνα είναι δώρο Θεού για εκείνους και νιώθουν ευλογημένοι που έχει ο ένας τον άλλο στη ζωή του.

Πάντως, με ανυπομονησία θα περιμένουμε και τις επόμενες φωτογραφίες τους μιας και την προηγούμενη χρονιά η για -πρώτη φορά μαμά- Νατάσα, είχε αναλάβει δράση και είχε φτιάξει λαχταριστά μελομακάρονα. «Καλημέρααα,έτοιμα τα μελομακαρονάκια μας», είχε σχολιάσει τότε, και τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων είχαν πέσει βροχή!».



Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Λήμνο, στις 21 Ιουλίου και την ίδια μέρα βάφτισαν και τη μικρή τους κόρη Κατερίνα.

Διαβάστε επίσης:
Deco: Τα 35 πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Πάρτε ιδέες
Εσείς γνωρίζετε για το σύνδρομο του χριστουγεννιάτικου δέντρου;
Απολαυστικό: Πώς είναι για ένα ζευγάρι τα Χριστούγεννα πριν και μετά το παιδί (βίντεο)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved