Αυτή η πρόταση γάμου δεν έγινε από τον μπαμπά αλλά από τους γιους! (vid)

Τα τρία αγόρια χαίρονται περισσότερο ακόμη και από τον ίδιο τους τον πατέρα, όταν έρχεται η στιγμή να κάνουν πρότασή γάμου, στη γυναίκα που αγαπούν σαν μητέρα.

Αυτή η πρόταση γάμου δεν έγινε από τον μπαμπά αλλά από τους γιους! (vid)

Ο μπαμπάς των τριών αγοριών, έχει τοποθετήσει την κάμερα στο σαλόνι του σπιτιού να γράφει, όταν η σύντροφός του, χτυπάει το κουδούνι. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, τα αγόρια με χαμογελο στα χείλη την υποδέχονται και της ζητούν να κάτσει στον καναπέ.

Η ίδια, αφού έχει καταλάβει ότι «κάτι δεν πάει καλά», αρχίζει να ρωτάει «Τι συμβαίνει» και διστακτικά αρχίζει να ανοίγει το δώρο που της δίνουν τα παιδιά, καθώς φοβάται ότι πρόκειται για κάποια πλάκα.

«Γνωρίζει ο μπαμπάς σας ότι μου κάνετε δώρο;», ρωτάει, «Σίγουρα δεν θα βγει κανένα ζωύφιο;», ξαναρωτάει ενώ ψαχουλεύει αργά την τσάντα που της έδωσαν γιατί όπως αναφέρει πολλές φορές «Φοβάται!».

Μόλις ανοίγει το κουτί που τα αγόρια της έδωσαν και αντικρίζει το δαχτυλίδι, τα παιδιά γονατίζουν μπροστά της και της λένε: «Σου δίνουμε τον μπαμπά μας!».

Στη συνέχεια, μπαίνει ο μπαμπάς στο δωμάτιο γονατίζει και της λέει: «Ήρθες στη ζωή αυτών των αγοριών και τη δική μου και από εκείνη τη στιγμή δεν τα έχω ξαναδεί ποτέ να χαμογελούν τόσο πολύ!».

Δείτε το συγκινητικό βίντεο παρακάτω:

Δείτε επίσης:

Στην αρχή νόμιζε ότι έκανε λάθος τα βήματα, αυτό όμως που στην πραγματικότητα συνέβη θα σας συγκινήσει!
Αυτή είναι από τις πιο πρωτότυπες προτάσεις γάμου που έχουμε δει - Είναι «καυτή» και «γλυκιά» (vid)
Λίγες ώρες μετά τη γέννησή του, αυτό το μωρό έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη στη μαμά του

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved