Αυτή είναι από τις πιο πρωτότυπες προτάσεις γάμου που έχουμε δει - Είναι «καυτή» και «γλυκιά» (vid)

Κατά καιρούς έχουμε δει στο διαδίκτυο πολλές προτάσεις γάμου. Αλλες αστείες, άλλες πρωτότυπες, κι άλλες πολύ προχωρημένες.

Αυτή είναι από τις πιο πρωτότυπες προτάσεις γάμου που έχουμε δει - Είναι «καυτή» και «γλυκιά» (vid)

Ωστόσο, η πρόταση γάμου που δέχτηκε η Arielle από τον Emoniel εκτός από ασυνήθιστη είναι και πολύ ...γλυκιά, κυριολεκτικά.

Ο 25χρονος Emoniel, ήθελε η στιγμή που θα προσφέρει το δαχτυλίδι στην αγαπημένη του, να είναι ξεχωριστή. Λίγο πριν αναχωρήσουν για τη Νέα Υόρκη όπου ζουν οι γονείς του, αναζητούσε ένα μοναδικό τρόπο για να κάνει πρόταση στην Arielle. Αρχισε λοιπόν να σερφάρει στο διαδίκτυο για να πάρει ιδέες, και «σκόνταψε» μπροστά σε ένα βίντεο όπου τελικά ήταν αυτό που ήθελε.

RING

Το βίντεο παρουσίαζε ένα λουλούδι από marshmallow που ανθίζει όταν τοποθετείται σε ζεστή σοκολάτα και το οποίο σερβίρετε στο αρτοπωλείο της Νέας Υόρκης Dominique Ansel. Μέσα στο λουλούδι θα μπορούσε να κρύψει το δαχτυλίδι και να το παρουσιάσει στην ανυποψίαστη Arielle !



Απευθύνθηκε αμέσως στο φούρνο για να τους πει το σχέδιό του - και το προσωπικό με προθυμία και ενθουσιασμό δέχτηκε να βοηθήσει.

maxresdefault

Ο Emoniel, λοιπόν, κανόνισε όλες τις λεπτομέρειες και όταν έφτασε μαζί με την αγαπημένη του, της πρότεινε να παραγγείλει μια σοκολάτα για την οποία φημιζόταν το κατάστημα. Όταν έφτασε η παραγγελία, η Arielle, είδε με έκπληξη να ανοίγει το λουλούδι από marshmallow και να αποκαλύπτεται ένα δαχτυλίδι! Χρειάστηκε μερικά δευτερόλεπτα για να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έβλεπε, και πριν καν το φορέσει είπε το μεγάλο «ναι» στον ενθουσιασμένο Emoniel.

Να ζήσουν τα παιδιά.

Πηγή: Today.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved