Μαριέττα Χρουσαλά: Οι πρώτες ολόσωμες φωτογραφίες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Σε ρυθμούς… Halloween βρίσκεται η Μαριέττα Χρουσαλά.

Μαριέττα Χρουσαλά: Οι πρώτες ολόσωμες φωτογραφίες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας βρίσκονται στη Νέα Υόρκη και γιορτάζουν το Halloween, σε πάρτι, όπου είναι καλεσμένοι. Μάλιστα, η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram, φωτογραφία από πάρτι, όπου βρέθηκαν το Σάββατο (28/10) και ήταν η πρώτη φορά, που τη βλέπουμε σε ολόσωμη φωτογραφία, με φουσκωμένη κοιλίτσα.

marietta xrousala


Η παρουσιάστρια φοράει ένα μαύρο κολάν κι ένα crop μπλουζάκι, με στάμπα το σήμα του Supergirl. Μαζί της είναι ο σύζυγός της και δύο καλοί φίλοι τους, ενώ μας αποκαλύπτει ότι βρίσκονται σε Halloween πάρτι, στη Νέα Υόρκη.

Το ζευγάρι, που περιμένει με ανυπομονησία το τρίτο τους παιδί, ξέκλεψε λίγο χρόνο, απολαμβάνοντας τις βόλτες του, στη φθινοπωρινή Νέα Υόρκη. Μάλιστα, ο Λέων Πατίτσας ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram, φωτογραφίες με τους τεράστιους ουρανοξύστες, αλλά και με τους ίδιους. Σε μία από αυτές, η γλυκιά έγκυος Μαριέττα ποζάρει όλο ευτυχία, στην αγκαλιά του συζύγου της.

marietta xroysala leon patitsas



Πάντως, κάνοντας μία περιήγηση στο λογαριασμό της, στο Instagram, διαπιστώνουμε ότι αυτές είναι οι πρώτες ολόσωμες φωτογραφίες της, όπου φαίνεται η κοιλίτσα της. Η Μαριέττα Χρουσαλά απέφευγε επιμελώς τις ολόσωμες και όταν ανέβαζε κάποιες, η κοιλίτσα της δε διακρινόταν. Με εξαίρεση τη βάφτιση της κόρης της Καλομοίρας, όπου ήταν η νονά της μικρούλας.

Διαβάστε επίσης

Μαριέττα Χρουσαλά: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της (photo)

Μαριέττα Χρουσαλά: Η νέα φωτό της στο Instagram στον πέμπτο μήνα εγκυμοσύνης

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved