Amal Clooney: Αγνώριστη με άφρο μαλλί και εμφανώς αδυνατισμένη (photos)

Η Amal Clooney, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Και τρομάξαμε και να την αναγνωρίσουμε!

Amal Clooney: Αγνώριστη με άφρο μαλλί και εμφανώς αδυνατισμένη (photos)

Σχεδόν πέντε μήνες έχουν περάσει, από τότε που η Amal Clooney έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της. Και από το πρώτο κιόλας διάστημα, ξεκίνησε ειδική διατροφή, για να επιστρέψει στα κιλά της και στην σχεδόν αποστεωμένη εικόνα, που είχε πριν την εγκυμοσύνη. Τι και αν τα λίγα κιλά της εγκυμοσύνης, της πήγαιναν πολύ; Η 39χρονη δικηγόρος, το είχε βάλει αμέτι μου χαμέτι, να γίνει και πάλι συλφίδα.

amal clooney



Και τα κατάφερε. Στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση, σε μασκέ πάρτι της εταιρείας, Casamigos (ανήκει στο σύζυγό της, George και στο σύζυγο της Cindy Crawford, Rad Gerber), η Amal Clooney έκλεψε τις εντυπώσεις με την πολύ αδυνατισμένη σιλουέτα της. Σα να μη γέννησε ποτέ. Ωστόσο, η δικηγόρος, «έκλεψε» τις εντυπώσεις και για ακόμη ένα λόγο: είχε με διαφορά την καλύτερη μεταμφίεση της βραδιάς.

clooney crawfors

Το πάρτι είχε θέμα τη δεκαετία του 70 και η Amal έκανε την καλύτερη εμφάνιση. Επέλεξε μία στενή ολόσωμη και όλο πούλιες πολύχρωμη φόρμα, ενώ έβαλε μία άφρο περούκα. Και πραγματικά είναι αγνώριστη. Αν δεν έλεγαν ότι πρόκειται για εκείνη, δεν θα την καταλάβαινε κανείς. Άλλος άνθρωπος. Η δικηγόρος πήγε στο πάρτι με την Cindy Crawford, που ήταν ντυμένη στο πνεύμα της βραδιάς, αλλά της πήρε τη δόξα η φιλενάδα της. Όσο για τον George Clooney, έλαμψε δια της απουσίας του!

Διαβάστε επίσης

Η υπέροχη εμφάνιση της Amal με πράσινο φόρεμα του 1967 και οι πρώτες δηλώσεις για τα δίδυμα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved