Μωράκι ακούει για πρώτη φορά τη μαμά του να του λέει «Σ'αγαπώ» και συγκινείται (vid)

Τα μωρά είναι αυθόρμητα και οι αντιδράσεις τους, ειδικά τους δύο πρώτους μήνες, αντανακλαστικές.

Μωράκι ακούει για πρώτη φορά τη μαμά του να του λέει «Σ'αγαπώ» και συγκινείται  (vid)

Τα μωράκια δεν μπορούν να κρύψουν όλα εκείνα που αισθάνονται, που νιώθουν και προσπαθούν με κάθε τρόπο να δείξουν αν κάτι τα κάνει χαρούμενα ή τα δυσανασχετεί.

Για παράδειγμα αν ένα μωρό πονάει ή το ενοχλεί κάτι θα βάλει τα κλάματα, αν όμως κάτι το κάνει χαρούμενο, χαμογελά ή συγκινείται όπως έκανε αυτό το 2 μηνών μωράκι.

Η μικρούλα Charlotte, συγκινήθηκε και δάκρυσε από ευτυχία όταν άκουσε για πρώτη φορά τη μαμά της να της λέει «Σε αγαπώ».

Το βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Η Charly, όπως η μαμά της την αποκαλεί, γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου του 2017. Αμέσως μετά τη γέννησή της, η μαμά της, Christy Keane και ο σύζυγός της έμαθαν ότι το πολύτιμο κοριτσάκι τους είναι κωφό. Πριν μερικές εβδομάδες, της τοποθέτησαν για πρώτη φορά ακουστικό βαρηκοΐας και η μαμά της έσπευσε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τη στιγμή που η κορούλα της θα άκουγε για πρώτη φορά τη φωνή της.

Όπως η ίδια γράφει κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε, ποτέ δεν περίμενε εκείνη και ο σύζυγός της, η κόρη τους να ακούσει όταν οι γιατροί έθεσαν σε λειτουργία το ακουστικό.

«Δεν μπορώ να περιγράψω με λέξεις αυτό που ένιωσα... ήταν μοναδικό!».

Δείτε επίσης:
Ο μπαμπάς της είπε όχι και η αντίδραση της μάς ράγισε την καρδιά
Νεογέννητο κοριτσάκι κάνει χάδια στο πρόσωπο της μαμάς της δευτερόλεπτα μετά τη γέννα (vid)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved