George και Amal Clooney: Η ιστορία πίσω από την πρώτη γαμήλια φωτογραφία τους

Την περασμένη Τετάρτη (27/9) ο George Clooney και η σύζυγός του Amal γιόρτασαν την τρίτη επέτειο του γάμου τους. Το απόλυτο κοσμικό, όχι μόνο της χρονιάς, αλλά και της δεκαετίας, γεγονός.

George και Amal Clooney: Η ιστορία πίσω από την πρώτη γαμήλια φωτογραφία τους

Άλλωστε, γαμπρός στην υπέρλαμπρη εκείνη τελετή, δεν ήταν άλλος από τον πάλαι ποτέ ορκισμένο εργένη του Χόλιγουντ. Ο γάμος έγινε στη Βενετία και η ρομαντική πόλη για μέρες ζούσε σε γαμήλιους ρυθμούς, καθώς για το απόλυτο γεγονός είχαν καταφθάσει διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ, όπως ο Matt Damon, ο Bono των U2, η Cindy Crawford και άλλοι. Αλλά και πολλοί δημοσιογράφοι από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, καθώς ήθελαν να καλύψουν το γάμο των γάμων.

Το ζευγάρι δεν είχε χαλάσει σε κανέναν το χατίρι, χαρίζοντας απλόχερα χαμόγελα και τρυφερά ενσταντανέ μπροστά στο φωτογραφικό φακό. Ήταν – και παραμένουν – ερωτευμένοι και δεν το έκρυβαν. Ειδικά, ο George ο οποίος απολάμβανε την ιδέα ότι εγκαταλείπει την εργένική ζωή και μπαίνει μετά Βαΐων, Κλάδων και μπόλικης χλιδής, στο κλαμπ των παντρεμένων.

clooney wedding 2

Τρία χρόνια μετά και το περιοδικό Hello αποκαλύπτει το παρασκήνιο από τη μέρα εκείνη, αλλά και από την πρώτη γαμήλια φωτογραφία του ζεύγους, την αποκλειστικότητα της οποίας είχε, μαζί με το περιοδικό People. Όπως αποκαλύπτει η διευθύντρια της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού, Juliet Herd τη μέρα εκείνη, ένιωθες την αγάπη να υπάρχει παντού.

Ο πατέρας του ηθοποιού, Nick Clooney εξηγούσε πώς η νεαρή δικηγόρος άλλαξε τη ζωή του γιου του και πως ο ίδιος αισθανόταν μεγάλη χαρά, όπως κάθε πατέρας. Και ο ίδιος, όμως, ο George δεν έκρυψε τη χαρά του, που παντρευόταν την αγαπημένη του, την οποία ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή, σε μία συνάντησή τους, στη Βενετία

clooney alamuddin

Όσο για την περίφημη πρώτη γαμήλια φωτογραφία τους ως κύριος και κυρία Clooney, όπως αποκαλύπτει η Herd, οι νιόπαντροι, στήθηκαν μπροστά σε ένα φόντο με τεράστιες ανθοδέσμες. Ο γαμπρός άνετος - μέσα στο Giorgio Armani tuxedo του – πήρε τρυφερά αγκαλιά τη σύζυγό του, ενώ δε σταματούσε να χαμογελά, από ευτυχία. Η Amal από την άλλη υποστήριξε με τον καλύτερο τρόπο το εντυπωσιακό και ρομαντικό νυφικό Oscar de la Renta. Αν και το άγχος της ήταν αρκετό.

Σήμερα, τρία χρόνια μετά το ζευγάρι, διέψευσε περίτρανα τις «Κασσάνδρες» για κρίση στο γάμο τους και χωρισμούς, αφού τον περασμένο Ιούνιο έγιναν γονείς. Και απολαμβάνουν την ευτυχία τους, που μεγάλωσε κι άλλο, με τον ερχομό των διδύμων παιδιών τους.

Πηγή: Hellomagazine.com

Διαβάστε επίσης:

Amal- G.Clooney: Τι σημαίνουν τα ονόματα «Ella» και «Alexander» που επέλεξαν για τα δίδυμα

Η υπέροχη εμφάνιση της Amal με πράσινο φόρεμα του 1967 και οι πρώτες δηλώσεις για τα δίδυμα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved