H Peppa το γουρουνάκι και ο αδερφός της ο George περιμένουν όλα τα παιδιά στο Golden Hall!

Σάββατο πρωί επισκεφθήκαμε το Golden Hall για να δούμε από κοντά όλες εκείνες τις δραστηριότητες που έχει ετοιμάσει το μεγάλο εμπορικό κέντρο για τα παιδιά μας και πραγματικά δεν σας κρύβω ότι εντυπωσιάστηκα!

H Peppa το γουρουνάκι και ο αδερφός της ο George περιμένουν όλα τα παιδιά στο Golden Hall!


Για την ακρίβεια, μετάνιωσα που δεν πήρα μαζί μου και την 7χρονη κόρη μου, Νικόλ! Υπέροχες δραστηριότητες περιμένουν τα παιδιά για να διασκεδάσουν και παράλληλα να κάνουν μαθήματα αγγλικών αλλά και να γνωρίσουν τα πάντα γύρω από την υγιεινή διατροφή. Και όλα αυτά παρέα με την Peppa το γουρουνάκι και τον αδερφό της τον George!

PEPPA GOUROUNAKI GOLDEN HALL 6

Πρώτος μου σταθμός, το Peppa΄s Classroom. Εκεί ένα μικρό σχολείο έχει στηθεί και περιμένει τα παιδιά να μάθουν αγγλικά, μέσα από δραστηριότητες. Στο τέλος κάθε μικρός μαθητής και μαθήτρια, παίρνει δώρο ένα μολύβι με την Peppa και τον George. Ποτέ άλλοτε τα αγγλικά δεν ήταν τόσο διασκεδαστικά!

PEPPA GOUROUNAKI GOLDEN HALL 2

Δεύτερος σταθμός μου στο ισόγειο του Golden Hall, το Peppa΄s Kitchen. Εκεί μία μικρή κουζίνα έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε τα παιδιά να μαθαίνουν τα πάντα γύρω από την υγιεινή διατροφή μέσα από δραστηριότητες και πολλά παιχνίδια. Μπορούν να φτιάξουν υγιεινές λιχουδιές με πλαστελίνες ή να γεμίσουν τα πιάτα τους με καθετί υγιεινό που βρίσκουν σε ψάθινα καλάθια!

PEPPA GOUROUNAKI GOLDEN HALL 7

Τρίτος σταθμός μου στον 1ο όροφο του Golden Hall, το stage «LEGO® PLAY experience the Fun». Εκεί τα παιδιά μπορούν να φτιάξουν υπέροχες κατασκευές Lego. Αφήστε τα να ασχοληθούν με τις ώρες, είτε είναι μικρά είτε είναι μεγάλα παιδιά. Εμένα σίγουρα η κόρη μου θα ξετρελαινόταν με αυτό το stage. Στο τέλος μην ξεχάσετε να ζητήσετε το δωράκι σας. Αυτοκόλλητα για αγόρια και κορίτσια! Τo Lego Stage περιμένει τα παιδιά κάθε Πέμπτη & Παρασκευή 17.00-21.00, κάθε Σάββατο 11.00-19.00 και Κυριακές (εφόσον είναι ανοιχτά τα καταστήματα ) 11.00-19.00.

PEPPA GOUROUNAKI GOLDEN HALL 1
PEPPA GOUROUNAKI GOLDEN HALL 8

Στον ίδιο όροφο μπορείτε να βγάλετε και φωτογραφίες με τα αγαπημένα ροζ γουρουνάκια. Και ποιος δεν θέλει να βγάλει φωτογραφία με την Peppa και τον αδερφό της George; Κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 17:00-20:00 και κάθε Σάββατο 12:00-15:00 σας περιμένουν για φωτογραφίες και κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 17:00-20:00 και κάθε Σάββατο 11:00-19:00 σας περιμένουν να διασκεδάσετε στην κουζίνα και το σχολείο.

PEPPA GOUROUNAKI GOLDEN HALL 2

Τελευταίος μου σταθμός ο 2ος όροφος του Golden Hall. Στο Playroom, τα αγαπημένα παιχνίδια Κάισσα που είναι υπέροχα για μικρά και μεγάλα παιδιά, προσκαλούν μικρούς και μεγάλους κάθε Παρασκευή 17.00-19.00 & Σάββατο 11.00-20.00 με επιτραπέζια στρατηγικής και φαντασίας, παιχνίδια ρόλων, παιχνίδια με μινιατούρες και συλλεκτικές κάρτες, αλλά και εκπαιδευμένους συνεργάτες που απασχολούν τα παιδιά!

PEPPA GOUROUNAK

Από 16/09 ως και 30/09 κάθε Σάββατο 12.00-14.00 στο Playroom του 2ου όροφου, ο γνωστός εικονογράφος παιδικών βιβλίων Γιώργος Σγουρός μαθαίνει στα παιδιά «Πώς ζωντανεύουν τα παραμύθια» στο συναρπαστικό Εργαστήρι Εικονογράφησης Παραμυθιού και στη συνέχεια, κάθε Σάββατο του Σεπτέμβρη από 14.00-16.00 ένα διαφορετικό Θεατρικό Εργαστήρι Σκηνογραφίας και Θεατρικού Παιχνιδιού, από τη θεατρική ομάδα Τόπι, υποδέχεται τους μικρούς φίλους, για να δώσει στις Σαββατιάτικές τους βόλτες το σκηνικό που τους αξίζει! Αμέσως μετά, η αγαπημένη θεατρική ομάδα, συνδυάζει ευφάνταστα, σε δύο πρωτότυπες θεατρικές παραστάσεις, τα παραμύθια των Αδερφών Γκριμ και τους Μύθους του Αισώπου, κάθε Σάββατο από τις 16.00 έως τις 18.00.

PEPPA GOUROUNAKI GOLDEN HALL 1
PEPPA GOUROUNAKI GOLDEN HALL 4

Δεν ξέρω για εσάς, πάντως εγώ θα επισκεφθώ σίγουρα το Golden Hall παρέα με την κόρη μου γιατί πραγματικά θα άξιζε να την είχα μαζί μου. Επισκεφθείτε και εσείς το Golden Hall μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου και ποιος ξέρει... ίσως συναντηθούμε!

Αυτό το Σεπτέμβρη, διασκεδάζουμε μαθαίνοντας, μόνο στο Golden Hall!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved