Έξι διάσημες Ελληνίδες μαμάδες φωτογραφίζουν τα παιδιά τους πρώτη μέρα στο σχολείο

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε και όλες οι μανούλες συνόδεψαν τα παιδιά τους στο σχολείο.

Έξι διάσημες Ελληνίδες μαμάδες φωτογραφίζουν τα παιδιά τους πρώτη μέρα στο σχολείο

Το ίδιο έκαναν και οι διάσημες Ελληνίδες μαμάδες που από νωρίς έχουν γεμίσει το Instagram με φωτογραφίες των παιδιών τους από την πρώτη μέρα στο σχολείο.

Η Δέσποινα Καμπούρη αποχαιρέτησε τη μεγαλύτερη κόρη της Έλενα με συγκίνηση μιας και η μικρή Ποκαχόντας φέτος θα πάει για πρώτη φορά στο δημοτικό. Δείτε παρακάτω συγκεντρωμένες όλες τις φωτογραφίες των διάσημων μαμάδων.

Έλενα Ταρασιάδη



Η Έλενα μεγάλωσε και για πρώτη φορά θα πάει στο δημοτικό. Η ίδια περίμενε πώς και πώς αυτή τη μέρα. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η μαμά της, Δέσποινα Καμπούρη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολίασε: «Εμείς είμαστε στο πόστο μας! Πάντα με τον αγαπημένο μας φιλαράκο! Εδώ και τέσσερα χρόνια πιστός, δε μας έχει στήσει ποτέ στο πρωινό μας ραντεβού! Καλή αρχή πρωτάκι μου! Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια!».

Φίλιππος - Ραφαήλ Μαραντίνης



H Σίσσυ Χρηστίδου έγραψε σε έναν μαυροπίνακα «Πρώτη μέρα στην Τετάρτη 11/9/17», σηματοδοτώντας έτσι την πρώτη μέρα του μεγαλύτερου γιου της Φίλιππου Ραφαήλ που επιστρέφει στο σχολείο του. Ο γιος της κρατά τον πίνακα και η Σίσσυ γράφει στη λεζάντα «Καλή χρόνια.. να έχουμε!».

Μαρία Ροζαρία Τσιρίλο





Η Έλενα Ασημακοπούλου συνόδευσε την κόρη της στον Αγιασμό του σχολείου της. Η Μαρία Ροζαρία που φέτος θα πάει στη Δευτέρα τάξη, όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κρατά τη μαμά της από το χέρι. «Καλή σχολική χρονια σε όλα τα παιδάκια!!! #firstdayatschool #mylove #secondclass #mydaughter #growup #goodluck», σχολίασε η Έλενα κάτω από τη φωτογραφία. Φωτογραφία όμως, δημοσίευσε και ο γνωστός ποδοσφαιριστής και μπαμπάς της μικρούλας, Bruno Cirillo, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μάρκος και Οδυσσέας Γκουντάρας



Τα δύο αντράκια του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Νάταλι Κακκαβά πηγαίνουν στο σχολείο. Ο ένας «άνετος» όπως σχολιάζει ο μπαμπάς τους και ο άλλος κλαίγοντας στην αγκαλιά της μαμάς του. «Καλημέρα και καλή εβδομάδα απανταχού γονείς‼️Πρώτη ημέρα στο σχολείο...Ο Οδυσσέας μπροστά με τις 2 τσάντες πάει με μεγάλη χαρά?,ο Μάρκος στην αγκαλιά της μαμάς κλαίγοντας:"δε θέλω να πάω σχολείο..."‼️Το μωρό μας...Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια αδέλφια‼️‼️‼️».

Γιάννης και Δημήτρης Λιάγκας



Η Φαίη Σκορδά, είναι ακόμη μία μαμά που έστειλε τους γιους της στο σχολείο. Πρώτη μέρα σήμερα και για τους δυο, Γιάννη και Δημήτρη Λιάγκα. «Καλή σχολική χρόνια σ όλα τα παιδάκια!!!! Καλή δύναμη!!! Καλήμερα», σχολιάζει η γνωστή παρουσιάστρια κάτω από τη φωτογραφία των παιδιών της.

Περσέας Γεωργιάδης



H Ευγενία Μανωλίδου δημοσίευσε φωτογραφία του γιου της, που φέτος θα πάει για πρώτη φορά στο γυμνάσιο. «Πανέτοιμο το Γυμνασιάκι μου! Τον ξεπροβοδίσαμε όλοι! Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια, κουράγιο στις μανούλες των εφήβων, θα περάσει!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved