Πλούσιο φωτογραφικό υλικό: 18 διάσημοι που έστειλαν τα παιδιά τους στο σχολείο

Back to school ακόμη και για τους ξένους celebrities.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό: 18 διάσημοι που έστειλαν τα παιδιά τους στο σχολείο

Μπορεί σήμερα να ανοίγουν και επίσημα τα ελληνικά σχολεία στο εξωτερικό όμως τα σχολεία έχουν ήδη ανοίξει εδώ και μία εβδομάδα και το Instagram γέμισε φωτογραφίες διάσημων παιδιών που επέστρεψαν μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο σχολείο.

Κάποια από τα διάσημα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο και κάποια άλλα πάνε για πρώτη φορά, με τους περήφανους γονείς να δημοσιεύουν τις φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Δείτε παρακάτω το πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ που ετοιμάσαμε για εσάς.

George Cambridge

πριγκιπασ τζορτζ

Ο πρίγκιπας George εμφανίστηκε την πρώτη μέρα στο σχολείο μαζί με τον μπαμπά του, πρίγκιπα William στις 7 Σεπτεμβρίου. Η μαμά του, Kate Middleton είναι έγκυος για τρίτη φορά και υποφέρει από υπερέμεση κύηση, κάτι που είχε και στις προηγούμενες δύο εγκυμοσύνες της. Ο τετράχρονος μικρούλης γράφτηκε στο σχολείο με το όνομα George Cambridge.

Emme και Max Muniz



H Jennifer Lopez, σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, «Πόσο περήφανη για τα μωρά μου... Δεν είναι μωρά πια!». Τα δίδυμά της που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Marc Anthony, φορούν τις στολές του σχολείου τους και ποζάρουν για τη μαμά τους.

Honor και Haven Warren



Η Jessica Alba είναι έγκυος για τρίτη φορά και η φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνει τις κόρες της έτοιμες για την πρώτη μέρα στο σχολείο. «Τι ταξίδι και αυτό; Έχω μια κόρη στην 4η τάξη και μια κόρη που θα πάει στην 1η τάξη... Πραγματικά ο χρόνος περνάει!».

Maxwell Johnson



Η κόρη της είναι μια κούκλα! Η Jessica Simpson δημοσίευσε μια φωτογραφία της κόρης της Maxwell από την πρώτη μέρα στον νηπιαγωγείο! Το σχόλιό της απλά έγραφε: «Νηπιαγωγείο» αλλά τα likes έπεσαν βροχή!

Tabitha, Loretta και James Wilkie Broderick







Μα πραγματικά, πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδιά της Sarah Jessica Parker; Η ίδια δημοσίευσε φωτογραφία των 3ων παιδιών της, από την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς. Τα παιδιά της πηγαίνουν σε διαφορετικά σχολεία. Ο γιος της πηγαίνει στο Λύκειο, ενώ οι δίδυμες κόρες της όπως και η ίδια αναφέρει στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα πάνε στην 3η τάξη! Όπως θα παρατηρήσετε τα κορίτσια έχουν δύο διαφορετικές φωτογραφίες. Αυτό γιατί πάνε σε διαφορετικό σχολείο. Έτσι η μία συνόδευσε την άλλη στο σχολείο της, την πρώτη μέρα.

Brooklyn Beckham



Ο Brooklyn Beckham ο μεγαλύτερος γιος του David και της Victoria Beckham πήγε για πρώτη φορά στο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη και ο μπαμπάς του τον συνόδεψε, όπως έκανε και όλες τις υπόλοιπες χρονιές που τον συνόδευε στο σχολείο. «Υπέροχες στιγμές και σκληρή δουλειά περιμένει αυτόν τον μικρό! Είμαι περήφανος για εσένα», σχολίασε ο πρώην ποδοσφαιριστής κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Joaquin Consuelos



«Πώς γίνεται από νεογέννητο αγόρι να γίνεται πρωτάκι στο Λύκειο; Πώς;», έγραψε η διάσημη μαμά του, Kelly Ripa, κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Maddie Aldridge



Μετά από μία δύσκολη χρονιά, η μοναχοκόρη της Jamie Lynn Spears, Maddie, πηγαίνει στην 4η τάξη. Στη φωτογραφία φοράει τη στολή του σχολείου της, μαζί με τα αγαπημένα της σκυλιά, με τη μαμά να σχολιάζει, «Και κάπως έτσι φτάσαμε στην 4η τάξη!».

Charlie και Dolly O’Connell



Οι δίδυμες κόρες της Rebecca Romijn και του Jerry O’Connell πάνε και επίσημα στην τρίτη τάξη! «Μεγάλα κορίτσια», σχολίασε η μαμά κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει τις κόρες της χαρούμενες που επιστρέφουν στο σχολείο!

Naleigh και Adalaide Kelley





Η Katherine Heigl συγκινήθηκε που η μικρότερη κόρη της Adalaide πηγαίνει για πρώτη φορά στο σχολείο. «Δεν είναι μωρό πια!», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της Adalaide και, «Είναι η πρώτη μέρα στην τρίτη τάξη για αυτό το υπέροχο κορίτσι; Ο χρόνος περνάει γρήγορα κόσμε... αυτό είναι σίγουρο!», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της Naleigh!

Annalise Bishop



Η κόρη του ηθοποιού Jamie Foxx, έφτιαξε τα μαλλιά της και ήταν έτοιμη για την πρώτη μέρα στο σχολείο, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. «Μαλλιά έτοιμα! Πρώτη μέρα στο σχολείο!» έγραψε ο περήφανος μπαμπάς κάτω από τη φωτογραφία της κούκλας κόρης του!

Milo Bugliari



«Έτοιμοι για μια υπέροχη μέρα!», έγραψε η Alyssa Milano κάτω από τη φωτογραφία του γιου της Milo, και συνέχισε, «Ο Milo είναι έτοιμος για την πρώτη μέρα στο νηπιαγωγείο!». Ο γιος της Alyssa είναι κούκλος και μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι έχει ίσως το πιο cool back to school χτένισμα!

Fiona και Lola Facinelli



«Δεν μπορούσα να μην το μοιραστώ μαζί σας αυτό», έγραψε η αγαπημένη Jennie Garth κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει τις κόρες της, από το γάμο της με τον Peter Facinelli έτοιμες για την επιστροφή στο σχολείο. Στην 9η και 5η τάξη.

Harper Smith



«Πρώτη μέρα στην 2η τάξη», έγραψε η Tiffani Thiessen κάτω από τη φωτογραφία της κόρης της και συνέχισε, «Harper, είσαι ευγενική, γλυκιά, συμπονετική, έξυπνη, αφελής, αστεία και κάνεις τον μπαμπά σου και εμένα περήφανους!».

Mabel Willis



Η κούκλα κόρη του Bruce Willis που έχει αποκτήσει από το γάμο του με την Emma Hemming μεγάλωσε πολύ και η μαμά της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία της μικρούλας από την πρώτη μέρα στο νηπιαγωγείο. «Και με ένα βλεφάρισμα, πήγε στο νηπιαγωγείο!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved